Dog Weekend

DOG WEEKEND u Cinestar kinima u Sarajevu i Banjoj Luci okupio brojne ljubitelje pasa

Datum objave
28/03/2022

Proteklog vikenda u CineStar kinima u Sarajevu i Banjoj Luci, održan je Dog Weekend koji je bio posvećen upravo psima povodom najnovije komedije PAS sa Channingom Tatumom u glavnoj ulozi.

Posjetitelji Dog Weekenda nisu krili svoje oduševljenje, a događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti i influenseri, koji su se družili i fotografisali u cinema baru i na terasi kina, a održano je i edukativno predavanje o psima, Mladena Miljuša iz Socijalizacije pasa Banja Luka.

Roxy i Maja Đozo

Radnja filma PAS prati putovanje vojnog rendžera Briggsa i psa koji mu je dodijeljen na brigu, a zbog neobičnog karaktera psećeg saputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu. Pas ima svoj karakter, a on može biti baš kao čovjekov – nevjerojatan i baš poseban, tako da je ovaj film savršena prilika za provod i dobru zabavu!

Brojni partneri Dog Weekenda obezbijedili su super poklone najsretnijim posjetiteljima, koji su došli tokom vikenda da pogledaju film Pas, kao i sjajne poklone javnim ličnostima, influenserima i njihovim kućnim ljubimcima.

Svi koji su posjetili Dog Weekend u Sarajevu i Banjoj Luci, imali su samo riječi pohvale za događaj i nisu krili pozitivne reakcije, želeći da ovakav događaj postane tradicija, a njihovi psi su bili posebno sretni zbog druženja sa drugim psima i degustacije pseće hrane i poslastica. Psići koji su došli na Dog Weekend postali su prave zvijezde na društvenim mrežama.

Film Pas u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima u BiH. Kupovina ulaznica moguća je na blagajni kina ili online putem oficijelne stranice.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Mnoge stvari su bolje kad ne sagore