Dog Weekend

DOG WEEKEND u Cinestar kinima u Sarajevu i Banjoj Luci okupio brojne ljubitelje pasa

Datum objave
28/03/2022

Proteklog vikenda u CineStar kinima u Sarajevu i Banjoj Luci, održan je Dog Weekend koji je bio posvećen upravo psima povodom najnovije komedije PAS sa Channingom Tatumom u glavnoj ulozi.

Posjetitelji Dog Weekenda nisu krili svoje oduševljenje, a događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti i influenseri, koji su se družili i fotografisali u cinema baru i na terasi kina, a održano je i edukativno predavanje o psima, Mladena Miljuša iz Socijalizacije pasa Banja Luka.

Roxy i Maja Đozo

Radnja filma PAS prati putovanje vojnog rendžera Briggsa i psa koji mu je dodijeljen na brigu, a zbog neobičnog karaktera psećeg saputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu. Pas ima svoj karakter, a on može biti baš kao čovjekov – nevjerojatan i baš poseban, tako da je ovaj film savršena prilika za provod i dobru zabavu!

Brojni partneri Dog Weekenda obezbijedili su super poklone najsretnijim posjetiteljima, koji su došli tokom vikenda da pogledaju film Pas, kao i sjajne poklone javnim ličnostima, influenserima i njihovim kućnim ljubimcima.

Svi koji su posjetili Dog Weekend u Sarajevu i Banjoj Luci, imali su samo riječi pohvale za događaj i nisu krili pozitivne reakcije, želeći da ovakav događaj postane tradicija, a njihovi psi su bili posebno sretni zbog druženja sa drugim psima i degustacije pseće hrane i poslastica. Psići koji su došli na Dog Weekend postali su prave zvijezde na društvenim mrežama.

Film Pas u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima u BiH. Kupovina ulaznica moguća je na blagajni kina ili online putem oficijelne stranice.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ReKreacija ShowRoom: Upriličena promocija radova bh. dizajnera, umjetnika i arhitekata