Dolazi nastavak filma ‘Isijavanje’

Steven King je 2013. godine javnosti predstavio roman Doctor Sleep i objasnio da je riječ o nastavku kultne priče The Shining (Isijavanje) koju je proslavio Jack Nicholson 1980. godine u istoimenom filmu kultnog redatelja Stanleyja Kubricka.

 

Doktor Sleep, odnosno dječak Danny Torrance iz Isijavanja, u ovom je filmu četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsjedali i njegovog oca. Torrence počinje koristiti svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upozna mladu djevojku Abru, koja također ima “sjajne” moći.

Ewan McGregor je u ulozi doktora Sleepa, Rebecca Ferguson je Rose the Hat, a Kyliegh Curran Abra. U ostalim ulogama su Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe Cliff Curtis. Redatelj filma je Mike Flanagan koji je ujedno napisao i scenarij prema knjizi Stephena Kinga.

Doktor Sleep, u distribuciji Blitza, u kina dolazi u novembru ove godine.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Svijet njujorških NEO burlesknih plesačica