Đorđe Balašević 30. decembra u Kombank Areni

Jedan od najslavnijih balkanskih kantautora, Đorđe Balašević, nastupit će 30. decembra od 20.00 u beogradskoj Kombank areni.

 

Balaševićevu biografiju najbolje opisuju njegove bezvremenske pjesme sa do sada objavljenih 14 studijskih, dva koncertna i više kompilacijskih albuma. Pored učešća u domaćim serijama Specijalna redakcija, Vojnici, Pop Ćira i pop Spira i Panonski mornar, publici je predstavio i četiri svoje knjige Tri posleratna druga, I život ide dalje (sve dalje odavde)…, Dodir svile i Jedan od onih života. Film Kao rani mraz, koji je režirao prema prethodno opjevanoj priči o Vasi Ladačkom, sa Radetom Šerbedžijom, Danielom Kovačevićem i njegovom ćerkom Jovanom, premijerno je prikazan 2010. godine, da bi ga u narednih godinu dana pogledale desetine hiljada ljudi u regiji.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T__Wx1kQ89s[/youtube]

 

Rezervacija i online prodaja ulaznica za koncert počinje od utorka, 8. novembra i trajat će do petka, 11. novembra. Ulaznice je rezervisati ili kupiti online preko sajtova Kombank arena i Eventim. Rezervacije važe sedam dana od dana rezervisanja.

 

Regularna prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima CS Eventima počinje od subote, 12. novembra. Ulaznice u regularnoj prodaji moći će da se nabave i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine, Ušće Šoping centra. Od 12. novembra bit će moguća kupovina ulaznica samo direktno na blagajnama i online bez rezervacije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Masterpiece of taboo: Izložba Vanje Lisac u Galeriji ULUPBIH