Đorđe Balašević 30. decembra u Kombank Areni

Jedan od najslavnijih balkanskih kantautora, Đorđe Balašević, nastupit će 30. decembra od 20.00 u beogradskoj Kombank areni.

 

Balaševićevu biografiju najbolje opisuju njegove bezvremenske pjesme sa do sada objavljenih 14 studijskih, dva koncertna i više kompilacijskih albuma. Pored učešća u domaćim serijama Specijalna redakcija, Vojnici, Pop Ćira i pop Spira i Panonski mornar, publici je predstavio i četiri svoje knjige Tri posleratna druga, I život ide dalje (sve dalje odavde)…, Dodir svile i Jedan od onih života. Film Kao rani mraz, koji je režirao prema prethodno opjevanoj priči o Vasi Ladačkom, sa Radetom Šerbedžijom, Danielom Kovačevićem i njegovom ćerkom Jovanom, premijerno je prikazan 2010. godine, da bi ga u narednih godinu dana pogledale desetine hiljada ljudi u regiji.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T__Wx1kQ89s[/youtube]

 

Rezervacija i online prodaja ulaznica za koncert počinje od utorka, 8. novembra i trajat će do petka, 11. novembra. Ulaznice je rezervisati ili kupiti online preko sajtova Kombank arena i Eventim. Rezervacije važe sedam dana od dana rezervisanja.

 

Regularna prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima CS Eventima počinje od subote, 12. novembra. Ulaznice u regularnoj prodaji moći će da se nabave i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma Omladine, Ušće Šoping centra. Od 12. novembra bit će moguća kupovina ulaznica samo direktno na blagajnama i online bez rezervacije.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Povratak tragača za tajnom džema od malina