Đorđe Baščarević predstavio novu kolekciju

Release Date
31/05/2021
fotografije
Dušan Stević
kreacije i styling
Đorđe Baščarević

Nova  ready-to-wear kolekcija 2021.  Đorđa Baščarevića po krojnim odlikama namijenjena je muškarcima, a zapravo ima jedan širi okvir i neodoljivo koketira sa elementima ženske estetike, tako da se ne može posmatrati isključivo kao muška. Nakon godine pune neizvesnosti, pred publikom je eksplozija boja, u namjeri da podstakne na pozitivne misli o nekim  stvarima koje nas čine budnim i sretnim.

Po načinu stilizacije ne određuje precizno sezonu, dok  u pogledu  kolorita i vrsta materijala i krojeva nedvosmisleno  oslikava  egzotične tropske predjele i sezonu proljeće-ljeto. Dezeni koji asociraju na rastopljeni mermer i roršahove mrlje, a sa druge strane animal printovi u psihodeličnim kombinacijama boja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Prepoznatljive klasične forme muškog odijevanja, kao što su košulja i pantalone iliti formal estetika,  u ovoj kolekciji evoluiraju opet u jedan svež i inovativan LOOK, upravo smjelim i vještim kombinovanjem boja i dezena, te slaganjem  različitih materijala  u slojevite odjevne kombinacije.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice