Đorđe Baščarević predstavio novu kolekciju

Datum objave
31/05/2021
fotografije
Dušan Stević
kreacije i styling
Đorđe Baščarević

Nova  ready-to-wear kolekcija 2021.  Đorđa Baščarevića po krojnim odlikama namijenjena je muškarcima, a zapravo ima jedan širi okvir i neodoljivo koketira sa elementima ženske estetike, tako da se ne može posmatrati isključivo kao muška. Nakon godine pune neizvesnosti, pred publikom je eksplozija boja, u namjeri da podstakne na pozitivne misli o nekim  stvarima koje nas čine budnim i sretnim.

Po načinu stilizacije ne određuje precizno sezonu, dok  u pogledu  kolorita i vrsta materijala i krojeva nedvosmisleno  oslikava  egzotične tropske predjele i sezonu proljeće-ljeto. Dezeni koji asociraju na rastopljeni mermer i roršahove mrlje, a sa druge strane animal printovi u psihodeličnim kombinacijama boja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Prepoznatljive klasične forme muškog odijevanja, kao što su košulja i pantalone iliti formal estetika,  u ovoj kolekciji evoluiraju opet u jedan svež i inovativan LOOK, upravo smjelim i vještim kombinovanjem boja i dezena, te slaganjem  različitih materijala  u slojevite odjevne kombinacije.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fashion komentar by Jaan Amir Alić: Ekipa filma ŽABA