Dresscode predstavlja ljetne outlet dane

Release Date
22/07/2021

Ostajući vjerni svom osnovnom modnom pravcu zasnovanom na globalnim trendovima, premijum materijalima i modnim klasicima, Dresscode je osigurao izvanrednu priliku ljetne kupovine kojom ćete upotpuniti svoj styling za različite događaje.

Bilo da se radi o večernjim izlascima i prijemima ili poslovnim susretima i casual trenucima, modnu kombinaciju za svaku od ovih događaja možete pronaći tokom Dresscode Outlet dana.

Lijepo ljetno vrijeme nam donosi novu energiju i želju za lijepim odjevanjem. Ovim ljetnim outlet danima omogućili smo našim kupcima kupovinu odjevnih predmeta po svjetskim modnim trendovima uz jedinstveno sniženu cijenu. Nova kolekcija je izrađena od plemenitih italijanskih materijala, trendovskog kolorita i modernih krojeva, a naredni dani su prilika da upotpunite vaše modne izbore uz povoljne uslove, poručili su iz Dresscodea.

 

Ženska odijela su Dresscode best selling proizvod koje možete obući bilo na redovni poslovni dan, bilo na večernji izlazak. Muška odijela se mogu kombinovati u formal dress codu sa košuljom i kravatom, ali i u casual dress codu uz običnu bijelu majicu.

Haljine su pripremljene za gala izlaske i događaje dok u ponudi možete pronaći i ljetne haljinice za svaki dan.

Dresscode potražite na 2. spratu u BBI centru u Sarajevu.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Preminuo André Leon Talley, legendarni modni novinar i urednik