Drugi banjalučki piknik

U najljepšem parku u Banjoj Luci u nedelju 20. maja, s početkom u 11 sati bit će održan 2. Banjalučki piknik. Riječ je o nastavku projekta kompanije Krajina klas u saradnji sa Rekreativnom zonom Banja Luka.

 

Piknikom želimo da oživimo i promovišemo ljepotu našeg grada i parka Mladen Stojanović. Cilj projekta je promovisanje zdravog života, sportskog druženja, porodičnih vrijednosti i prijateljstva, kao i vraćanje prirodi i čuvanja iste. Piknik je također i društveno odgovorni projekt, čiji detaljniji planu ćemo predstaviti naredne sedmice. Piknik je prošle godine ponudio novi koncept društvenog dešavanja za stanovnike grada na Vrbasu. Sigurni smo da će tako biti i u nedelju, 20.05. Frizbi, reketi, lopte, knjige, društvene igre, samo su neki od rekvizita koji će izletnicima poslužili za kvalitetan odmor i zabavu. Spremili smoraznovrstan zabavni i sportsko-rekreativni sadržaj u kojem će uživati brojne porodice sa djecom, tinejdžeri, ali i pripadnici treće životne dobi, poručuju organizatori.

 

banjalučki piknik (1)

 

A da bi druženje u prirodi proteklo u što boljoj atmosferi pobrinuće se Manja, domaći trgovački lanac Tropic, kompanije Mlijekoprodukt, Zlatiborac, Vitinka, Vitaminka i Minea. Također, bit će organizovana zabavna nagradna sportska takmičenja, ali i osigurani slasni piknik zalogaje za sve izletnike. Ukusni sendviči od Zlatiborac sendvič salame, Manjini kroasani, domaće Vitalia mlijeko i jogurti, Minea kafa, voda i sokovi komapanije Vitinka.

 

Bit će to pravi piknik, sa dekicama i jastucima na travi, pored muzike koja će takođe biti prilagođena laganim ritmovima imaćemo i razne igre poput: tatatijada, boot camp, badminton, frizbi, tvister na travi, kartanje i pravljenje sapunice.

 

Nakon radne sedmice sigurni smo da će se banjalučki piknik pokazati kao idealan vid druženja sa porodicom i prijateljima, opuštanja u prirodi i uživanja u trenucima koji se pamte. Kao što smo obećali prošle godine, potrudili smo se da banjalučki piknik postane tradicionalno gradsko dešavanje. Zajedno sa Rekreativnom zonom Banja Luka i partnerima projekta, želimo da to bude događaj u kojem će klinci, roditelji, mladi i stari uživati i družiti se, kažu organizatori.

 

banjalučki piknik (2)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Objavljen je kompletan program šestog izdanja MOONDANCE FESTIVALA