Drugi banjalučki piknik

U najljepšem parku u Banjoj Luci u nedelju 20. maja, s početkom u 11 sati bit će održan 2. Banjalučki piknik. Riječ je o nastavku projekta kompanije Krajina klas u saradnji sa Rekreativnom zonom Banja Luka.

 

Piknikom želimo da oživimo i promovišemo ljepotu našeg grada i parka Mladen Stojanović. Cilj projekta je promovisanje zdravog života, sportskog druženja, porodičnih vrijednosti i prijateljstva, kao i vraćanje prirodi i čuvanja iste. Piknik je također i društveno odgovorni projekt, čiji detaljniji planu ćemo predstaviti naredne sedmice. Piknik je prošle godine ponudio novi koncept društvenog dešavanja za stanovnike grada na Vrbasu. Sigurni smo da će tako biti i u nedelju, 20.05. Frizbi, reketi, lopte, knjige, društvene igre, samo su neki od rekvizita koji će izletnicima poslužili za kvalitetan odmor i zabavu. Spremili smoraznovrstan zabavni i sportsko-rekreativni sadržaj u kojem će uživati brojne porodice sa djecom, tinejdžeri, ali i pripadnici treće životne dobi, poručuju organizatori.

 

banjalučki piknik (1)

 

A da bi druženje u prirodi proteklo u što boljoj atmosferi pobrinuće se Manja, domaći trgovački lanac Tropic, kompanije Mlijekoprodukt, Zlatiborac, Vitinka, Vitaminka i Minea. Također, bit će organizovana zabavna nagradna sportska takmičenja, ali i osigurani slasni piknik zalogaje za sve izletnike. Ukusni sendviči od Zlatiborac sendvič salame, Manjini kroasani, domaće Vitalia mlijeko i jogurti, Minea kafa, voda i sokovi komapanije Vitinka.

 

Bit će to pravi piknik, sa dekicama i jastucima na travi, pored muzike koja će takođe biti prilagođena laganim ritmovima imaćemo i razne igre poput: tatatijada, boot camp, badminton, frizbi, tvister na travi, kartanje i pravljenje sapunice.

 

Nakon radne sedmice sigurni smo da će se banjalučki piknik pokazati kao idealan vid druženja sa porodicom i prijateljima, opuštanja u prirodi i uživanja u trenucima koji se pamte. Kao što smo obećali prošle godine, potrudili smo se da banjalučki piknik postane tradicionalno gradsko dešavanje. Zajedno sa Rekreativnom zonom Banja Luka i partnerima projekta, želimo da to bude događaj u kojem će klinci, roditelji, mladi i stari uživati i družiti se, kažu organizatori.

 

banjalučki piknik (2)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Robert De Niro stigao u Sarajevo