DUA LIPA i YSL predstavljaju novi miris slobode – YSL Libre

Najmoćnija riječ današnjice ‘sloboda’ prevedena je na mirisni jezik. Novi, seksi cool cvjetni miris zove se Libre i očarava notama lavande, narandže, mandarine, vanilije i jantara. Ambasadorica novog parfema je Dua Lipa. Ona je odvažni novi glas pop-muzike. Rođena u Londonu i odrasla na Kosovu, Dua je ušla u historiju kada je ostala nominirana u pet kategorija za nagradu Brit Awards 2018. godine – ona je prva žena s toliko nominacija. Dobila je nagrade za najbolju britansku solo-izvođačicu i najbolju britansku debitanticu. Posljednje dvije godine Dua Lipa bila je i najslušanija izvođačica na stranicama za streaming na svijetu. Duboko posvećena vrijednostima koje Libre izražava, Dua Lipa utjelovljuje vatrenu ženstvenost ovoga mirisa u reklamnoj kampanji koju je snimio atraktivni i odvažni reditelj Nabil Elderkin.

 

– Doista sam se poistovjetila s kampanjom zbog njezine neustrašivosti. Vjerujem u važnost samouvjerenosti, snage i utjecajnosti te neprihvaćanja kompromisa oko vlastitog identiteta, posla i uvjerenja, kao i ponosa na sve što činiš te mislim da se to odlično slaže s filozofijom novog mirisa Yves Saint Laurent, Dua Lipa

 

 

Sloboda, prema Yvesu Saint Laurentu, san je bez granica, s glavom visoko u oblacima. Ptica na obzoru koja leti onkraj vremena, zov zore, ponovnog rođenja u beskraju, život blistaviji od munje. Danas, ta sloboda dobiva svoj iskonski miris. Novi, seksi cool cvjetni miris. Narastao između Francuske i Maroka, osmišljen između Pariza i New Yorka, negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti… Pred nama je najuzbudljiviji proizvod godine: LIBRE. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas.

 

libre ysl

 

Nakon 7 godina i više od 1500 varijacija u savršenom oblikovanju njezinih bujnih akorda, LIBRE je kreiran u susretu dvoje majstora kreatora parfema, Anne Flipo i Carlosa Benaïm. Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj. U gornjim notama mirisa plamti seksi narančin cvijet i hladna lavanda, u srcu se ugnijezdila gorka naranča i sočna mandarina, dok iz baze mirisa isijava tinjajuća vanilija i blistavi jantar.

 

libre ysl 1

Za Libre je dizajnerica bočice Suzanne Dalton učinila neočekivano: uzela je slobode u susretu s ikonom. Jer je mogla. I zato što je Cassandre, jedan od najlegendarnijih logotipova u svijetu mode, jedini instantno prepoznatljiv, iz kojeg god kuta da promatrate. Jednim hrabrim i razigranim potezom ona je preokrenula ikonski YSL naopačke, oblikovala ga tako da prati oštre uglove bočice i zalijepila ga na staklo – kreatorski dragulj. Senzualna fuzija metala, stakla i mirisa buja iz precizno urezanog staklenog V i naglašenog dekoltea slova Y.

 

Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što vi ostajete vjerne sebi. Bez kompromisa. Bez proturječnosti. Zato što možete biti i moćne i hiperženstvene. Ovisnice o luksuzu i povezane s prirodom. Ultrakul i vruće do usijanja, vođene svojom unutarnjom vatrom, dok vaš plamen gori punom snagom… A vi vičete, ako vam je do toga. Odmarate se kada želite.

 

Danas, sloboda dobiva svoj iskonski miris. Novi, seksi kul cvjetni miris. Narastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Pred nama je najuzbudljiviji proizvod godine.

 

Libre. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Prirodna kozmetika u svijetu slavnih