Dubai zatrpan napuštenim luksuznim automobilima

Očigledno je i Dubai, grad u kojem doslovno kaplje bogatsvo, teško pogođena ekonomskom krizom. A, kad kažemo teško pogođen mislimo na bogate Britance koji su tamo radili i živjeli na visokoj nozi, a koji već neko vrijeme bježe glavom bez obzira ka domovini kako bi izbjegli zatvorske kazne zbog dugova.

 

To je uzrokovalo da više od 3.000 luksuznih i manje luksuznih četvorotočkaša, bude „zauvijek ostavljeno“ uglavnom na aerodromskim parkinzima i u garažama. Automobili su samo ostavljeni, neki čak i sa ključevima u bravama, da se na njih taloži pijesak i prašina.

 

Prodati ih da bi vratili dugove je sasvim u redu, međutim, za to je treba vremena. Lakše je bilo pobjeći, priznao je za tabloid San jedan od njih.

 

napustena_auta1 napustena_auta2 napustena_auta3 napustena_auta4 napustena_auta5 napustena_auta6 napustena_auta7 napustena_auta8 napustena_auta9 napustena_auta10

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Film Jasmile Žbanić QUO VADIS, AIDA? i na Toronto film festivalu