Dužina kose KITA HARINGTONA opet pravi pometnju među ljubiteljima serije GAME OF THRONES

Nakon što je u januaru ove godine pojavljivanje Kita Harintona sa skraćenom kosom na premijeri filma Testament of Youth izazvalo paniku kod ljubitelja serije, sad je ista ta kosa dala nadu brojnim obožavateljima serije Game of Thrones.

 

Kit Harington

 

Ukoliko ste vjerni fan serije znate zašto je dužina Haringtonove kose bitna, ako ne, napomenut ćemo da je na početku snimanja Kit Harington, koji igra Jona Snowa, potpisao ugovor u kojem stoji da se neće šišati dok ne završi sa snimanjem kompletne serije. Kako je na kraju pete sezone njegov lik ipak mrtav, kako se i očekivalo sudeći prema serijalu knjiga A Song of Ice and Fire: A Dance with Dragons, kada se glumac nedavno pojavio na Centralnom terenu Wimbledona, među ljubiteljima čuvene serije odmah su se raširile glasine da je lik Jona Snowa ipak možda još uvijek živ. Naime, Kit još uvijek nije odsjekao svoju kosu.

 

Tome u prilog ide činjenica da je glumica Emilia Clarke nedavno izjavila da postoji 50-50 posto šansi da je komandir Noćne straže još uvijek živ.

 

U svakom slučaju, da li su ove sumnje istinite, ostaje da se vidi u nekoj od narednih sezona.

 

Kit Harington 1 Kit Harington 2
foto_GLYN KIRK/Getty Images

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Galeriji BRODAC samostalna izložba umjetnika Benjamina Čengića