Dvojac agencije Snask iz Štokholma, Fredrik Öst i Erik Kockum, dolaze na Play Media Day 03

Dvojac agencije Snask iz Štokholma, Fredrik Öst i Erik Kockum na Play Media Day 03 će održati inspirativno predavanje i otkriti nam tajnu uspjeha projekata koje su realizovali za velike svjetske kompanije. Ako se brendovi plaše da stvore neprijatelje, oni nikada neće stvoriti ni prave poštovaoce i ljubitelje brenda, a danas fanovi postaju ambasadori, influenseri, koji su glavna pokretačka snaga za brendove.

 

Kada radite nešto što niko ne mrzi, niko neće ni voljeti. Kompanije i brendovi danas trebaju imati mišljenja i stati iza njih. Oni takođe moraju da nauče kako da se istaknu u svijetu koji sve više postaje preplavljen bukom. Provest ćemo vas kroz naš jedinstven način rada sa brendovima kojima pomažemo da budu vidljiviji, poručuju Fredrik Öst i Erik Kockum.

 

Snask je internacionalno poznata kreativna agencija koja se bavi brendiranjem, dizajnom i filmom. Drugu godinu zaredom našli su se na Top 50 listi globalnih kompanija, za koje bi kreativci „ubili“ da rade, u društvu kompanija kao što su sa Tesla, Nasa, SpaceX, Apple, Google i mnoge druge.

 

Trudimo se da izazovemo industriju da radi stvari drugačije. Obožavamo nekonvencionalne ideje, šarmantne osmjehe i stvarne emocije. Stari konzervativni svijet vidimo kao izuzetno dosadan i kao našeg najvećeg neprijatelja, vizija je SNASK agencije.

 

Za samo 72 sata napisali su knjigu Make Enemies & Gain Fans: The true and unraveling story about SNASK u kojoj otkrivaju svoj put razvoja agencije SNASK u prvih pet godina postojanja. Priča o tome kako su počeli da slikaju svijet u ružičasto i shvatili da to rade prilično dobro. To je putovanje u cilju stvaranja velikog brendiranja, ružičastih laži, smjelih ideja, odličnog dizajna i puno zabave. Pohvaljeni su od strane gurua dizajna, kao i vlasnika kompanija i menadžment konsultanata.

 

Fredrik Öst je osnivač i kreativni direktor agencije, dok je njegov partner Erik Kockum i Account Executive. Više informacija o njihovom radu možete pronaći i na SNASK.

 

Regionalni komunikacijski događaj – Play Media Day 03 će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Detalje o kotizacijama, kao i o samom događaju, programu i predavačima, možete pronaći na stranici PlayMediaDay. Ne propustite jedinstven spoj edukacije i zabave! Komunikacija je beskonačna! Vidimo se na Play Media Day 03.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Njemačka kao turistička destinacija postaje veća, ljepša i raznovrsnija