Dvostruki koncert grupe Skroz uz pratnju gudačkog orkestra muzičke produkcije BHRT-a

Datum objave
11/11/2021

Popularni sarajevski alternativni rock sastav Skroz, uz pratnju gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a, u nedelju 28. novembra 2021. održat će dva koncerta, u 12 i 18 sati. Bend priprema sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte.

Zajedno sa gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić pripremaju sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte, koji će doprinijeti nezaboravnom iskustvu.

Više od dvije decenije grupa Skroz dio je bosanskohercegovačke muzičke scene. Domaćoj publici prvi put predstavili  su se pjesmom Sve sam jači 1999. godine, a iskorak na regionalno tržište uslijedio je nekoliko godina kasnije sa pjesmom Srušio sam stan. Do sada su objavili tri albuma: Skroz (2000), Savršeni organizam (2004) i Regija (2008), kao i nekoliko samostalnih singlova. Tokom višegodišnjeg djelovanja bilježe veliki broj koncerata, širom regiona, i ostvaruju  saradnju sa poznatim i priznatim imenima domaće i regionalne scene.

Koncerti će zasigurno biti riznica dobre zabave i odličnih interpretacija, praćenih jedinstvenim scenskim postavkama i efektima, iz Muzičke produkcije BHRT-a pozivaju sve zainteresovane da se pridruže koncertima u željenom terminu.

Ulaz je slobodan uz OBAVEZNU prijavu na mail:  muzicka.produkcija@bhrt.ba ili FB stranicu BHRT Muzička produkcija. Napominjemo da je zbog epidemiološke situacije broj posjetilaca ograničen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
19 činjenica o stylish zvijezdama koje niste znali