Edib D i Marina u klubu Silver & Smoke

Za ovaj petak (08.06.) u klubu Silver & Smoke zakazan je Edib D 1st EP Release Party w/ Marina. Povod za ovaj event je izdavanje EP-a Columbian Swing (HYDRO 130), koji je Edib D potpisao za newyoršku etiketu Hydrogen Inc. Na EP-u se nalazi Edibova traka Columbian Swing (Original Mix), kao i remix ove numere, koji potpisuje engleski duo Enertia-Sound.

 

EP Artwork

 

Iako EP još uvijek nije zvanično izašao, njegovo Promo izdanje je već dobilo veoma pozitivne kritike. Čak je i tim velikog Richie Hawtina, zvanično u njegovo ime, preuzeo Promo EP. Pored velikog Plastikmana, EP su podržali i Matan Caspi, Dmitry Molosh, Mixmag USA i mnogi drugi. Također, Pete Bidwell, engleski DJ, producent i radijski voditelj, koji svoj show circle. Ibiza vodi na legendarnom Ibiza Radio 1, svoj DJ mix ”circle. 179 – PT1“ od 03.06. otvara upravo sa Edib D – Columbian Swing (Original Mix).

 

EP je od prije nekoliko dana dostupan na popularnom servisu Juno Download.

 

Marina

 

A na samom partyju u Silver & Smokeu, uz Ediba će nastupiti Marina, mlada i izuzetno talentovana DJica iz Sarajeva. Do sada je nastupala uglavnom po privatnim eventima, a prvi javni nastup je imala na after eventu za nastup Habischmana u Sarajevu, u organizaciji dance.more.sleep.later ekipe, gdje je po prvi put nastupila sa Edibom, i kako on sam kaže, potpuno ga oduševila. Marina preferira tech house i techno zvuk, i sigurno je jedno od imena koje će obilježiti budućnost BH elektronske scene.

 

Do 01 h ulaz za žene je besplatan, a za gospodu cijena ulaza do 01h iznosi 5 KM. Nakon 01 h cijena ulaza za sve iznosi 7 KM. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dezintegracija: Izložba Jima Marshalla u GSU Brodac