Edib D i Marina u klubu Silver & Smoke

Za ovaj petak (08.06.) u klubu Silver & Smoke zakazan je Edib D 1st EP Release Party w/ Marina. Povod za ovaj event je izdavanje EP-a Columbian Swing (HYDRO 130), koji je Edib D potpisao za newyoršku etiketu Hydrogen Inc. Na EP-u se nalazi Edibova traka Columbian Swing (Original Mix), kao i remix ove numere, koji potpisuje engleski duo Enertia-Sound.

 

EP Artwork

 

Iako EP još uvijek nije zvanično izašao, njegovo Promo izdanje je već dobilo veoma pozitivne kritike. Čak je i tim velikog Richie Hawtina, zvanično u njegovo ime, preuzeo Promo EP. Pored velikog Plastikmana, EP su podržali i Matan Caspi, Dmitry Molosh, Mixmag USA i mnogi drugi. Također, Pete Bidwell, engleski DJ, producent i radijski voditelj, koji svoj show circle. Ibiza vodi na legendarnom Ibiza Radio 1, svoj DJ mix ”circle. 179 – PT1“ od 03.06. otvara upravo sa Edib D – Columbian Swing (Original Mix).

 

EP je od prije nekoliko dana dostupan na popularnom servisu Juno Download.

 

Marina

 

A na samom partyju u Silver & Smokeu, uz Ediba će nastupiti Marina, mlada i izuzetno talentovana DJica iz Sarajeva. Do sada je nastupala uglavnom po privatnim eventima, a prvi javni nastup je imala na after eventu za nastup Habischmana u Sarajevu, u organizaciji dance.more.sleep.later ekipe, gdje je po prvi put nastupila sa Edibom, i kako on sam kaže, potpuno ga oduševila. Marina preferira tech house i techno zvuk, i sigurno je jedno od imena koje će obilježiti budućnost BH elektronske scene.

 

Do 01 h ulaz za žene je besplatan, a za gospodu cijena ulaza do 01h iznosi 5 KM. Nakon 01 h cijena ulaza za sve iznosi 7 KM. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Naslovnica ŽENSKOG ROKOVNIKA će ‘oživjeti’ pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti