ELEMENT: Valentino Kanzyani ponovo u Banjoj Luci

Nakon uspješno održana dva Element događaja, došlo je vrijeme da se počnemo spremati za treći u sklopu kojeg će nastupiti slovenačka zvijezda Valentino Kanzyani. Valentino se u Banja Luku vraća nakon deset godina. Prvi put je nastupio u gradu na Vrbasu 2006. godine u kultnom klubu Music Hall, a samo dvije godine kasnije ekipa Night Light Recordsa dovela ga je opet pred banjalučku publiku. Ove godine, tačnije 25. augusta, kada je zakazan treći Element, Valentino se vraća, a vjerujemo da su očekivanja publike, kao i same zvijezde, veoma velika.

 

Pored Valentina na posljednjem Element događaju ove godine, nastupit će Zlatnichi, Shi Pe, Forniva, Goran Emkić, Miroslav Pavlović, Lakmi, Wade Newhouse b2b Davor Billyc, Robert S, Bane Blanco, Filip A, Stefan Wee i DJ Ape. Ulaznice po cijeni od 10KM mogu se kupiti preko servisa kupikartu.ba, te na trgu Krajine.

 

valentino kanzyani

 

 

Da podsjetimo, ELEMENT je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. Nastao iz ljubavi prema elektronskoj muzici i potrebi da se obogati kulturna i tursitička ponuda Banja Luke.

 

U sklopu prve dvije žurke, nastupili su između ostalih, Nakadia, Nusha, Siniša Tamamović, Silicon Soul, AFFKT, Rub A Dub, Alex Ranerro, Woodie, Radujković, Robert S, Feđa Knajdl, Edib D, Adot, Mijović, Denis Dražić i Level7el.

 

Bitno nam je napomenuti da je grad Banja Luka prepoznao potencijal Elementa za turističku ponudu grada kao i značaj za projekt Evropska prestonica kulture (EPK) 2024, te su nam grad, zajedno sa Turističkom organizacijom zvanični partneri sa kojima realizujemo projekt kao i popratne aktivnosti koje ćemo uskoro najaviti, a za koje se nadamo da će ostaviti traga u kulturi i nakon ova prvobitna tri događaja, ističu organizatori.

 

Kao što je bio slučaj sa prva dva događaja i tokom trećeg posjetiocima će biti obezbijeđene razne pogodnosti kada je riječ o smještaju i prijevozu, a detalje u vezi sa tim možete pronaći na Facebook i Instagram profilima. Ponovo će biti organizovan i after party o kojem ćemo više informacija objaviti uskoro.

 

Još nas malo dana dijeli do 25. augusta i završne Element žurke ovog ljeta kada će čitav Kastel biti ponovo u Elementu!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
dance.more.sleep.later u klubu Trezor