En Studio najavljuje frizerski događaj godine

En Studio najavljuje frizerski događaj godine koji će se održati u Sarajevu. Na SENSATION mostu u subotu, 11.8.2018. u 19:00 bit će upriličena multimedijalna modna izložba, događaj koji će na jedinstven način pokazati spoj umjetnosti i vještine. Bit će prikazane fotografije i modni video sa frizurama koje je Eldin Nuhić sa timom kreativnih ljudi radio u sklopu modnih editorijala.

 

Multimedijalna izložba na  mostu najava je otvaranja EN AKADEMIJE  u Sarajevu, koja će biti jedinstva obrazovna platforma za nove generacije frizera. EN AKADEMIJA ima za cilj da pomjeri granice zanatskog umijeća prema umjetnosti ne samo oblikovanja kose nego cjelovitog modnog izričaja.

 

en akademija (7)

 

– Iznimno sam uzbuđen zbog otvaranja Akademije, jer je to nešto o čemu sam dugo maštao. Imam želju da još učim i edukujem se, ali isto tako da dijelim znanje. Nekako će se sav moj dosadašnji rad zaokružiti otvaranjem Akademije. La Biostetique je prepoznao mene, baš kao i ja njih i naša saradnja daje rezultate, istaknuo je Eldin Nuhić.

 

en akademija (2)

 

Kreativni tim koji je učestvovao u kreiranju ove izložbe su Ajna Zlatar, Enes Zlatar – Bure, Almin Zrno, Edvin Kalić, Maja Topčagić, Armin Čolo, Sanjin Hadžić, Emir Džanan, Cloviso Trévillardo, Thomas Crauk, Maja Talović, Naida Đekić, Alma Kadić Čauš, Ena Dujmović, Hatidža Nuhić, Amra Hečo, Ajla Kerić, Emsel Pinjagić, Almina Hodžić, Naida Ćiva, Azra Agović.

 

Modeli su Božo Vrećo, Ida Sefić, Maja Topčagić, Deni Mešić, Lejla Džanković, Dizija Njemčević, Emina Hadžimuhamedović, Lana Pašić, Neše Jerlagić.

 

EN AKADEMIJA će ugostiti poznate autore iz svijeta mode i frizura, koji će imati priliku svoje znanje prenositi novim generacijama. Događaju će prisustvovati, i u njemu radno sudjelovati, i brojni gosti iz regije.

 

 

en akademija (5)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nakon ovog videa više nikada nećete reći da muškarci bolje parkiraju