Fantastičan lip art

Iako već godina radi genijalan make-up za brojne zvijezde, Vlada Haggerty dobila je izniman medijski tretman i popunila brojne stupce i članke kada se Kylie Jenner poslužila, odnosno inspirirala njezinim jedinstvenim dizajnom i postavila jedan od ključnih lookova mlade umjetnice na ambalažu svog novog proizvoda.

Kylie

 

 

Rastopljene usne, look koji je Instagram zvijezda Vlada Haggerty, inače rođena u Ukrajini, ali sa stalnom adresom u Los Angelesu, osmislila u maju prošle godine, tek je nekoliko mjeseci prije isteka prošle godine osvanuo na pakiranju KYLIE lip kita, tako da je jasno tko je koga kopirao.

 

No to je bila jedinstvena prilika za pogled u svijet genijalne Vlade koja na svom Instagram profilu objavljuje nevjerojatne lookove koji mogu biti savršena inspiracija za sve one koji se žele baviti make-upom, ali i one koji jednostavno traže inspiraciju.

 

Kontroverzni lookovi definiraju trendove sezone, ali i izgrađuju svoj autentični svijet u kojem nema mjesta za uzmicanja bilo koje vrste.

 

https://instagram.com/p/BBUmcYYhW9y/

https://instagram.com/p/BDyVJFbBW8D/

https://instagram.com/p/BDG90L_BW0c/

https://instagram.com/p/BCwagTFhW82/

https://instagram.com/p/BBh_K-ThW-M/

https://instagram.com/p/BA0CZT5hWyD/

izvor_elle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nova limitirana ljetna edicija Black Opium parfema savršeno dočarava pravi ljetni ugođaj