FBL beauty kutak u BBI centru

BBI Centar slavi šesti rođendan, pa će u čast toga upriličiti posebna druženja tokom subote 4. aprila i nedjelje 5. aprila 2015. Pored brojnih sadržaja tokom dva dana imat ćete priliku družiti se opet s nama. Ovaj put FBL beauty kutak bit će na trećem spratu oba dana u periodu od 15 do 17 sati. 

 

Impressum-20

 

Ovaj put za vas tu će biti naš modni urednik i fotograf Vladan Gavrić i naša beauty urednica Emina Saletović, a profesionalna L´Oréal Paris make-up  artistica će vas upoznati sa False Lash Intenza Wings maskarom, jednom od najprodavanijih maskara u historiji, samo ovaj put u novijoj i intenzivnijoj verziji.

S novom False Lash Intenza Wings maskarom vaše su trepavice transformirane i intezivno crne te naglašene. U čemu je tajna? Nova, dvostruka četkica produžuje trepavice i daje im intenzivan volumen, a sve to pomoću nove, jedinstvene formule s mat pigmentima. Četkica s dvostrukim leptirovim krilima izdužit će trepavice te savršeno usmjeriti svaku trepavicu prema van. U centralnom dijelu četkice nalazi se formula koja se nježno nanosi na trepavice te im daje izuzetan volumen. Formula s mat pigmentima nježno obavija svaku trepavicu jedinstvenim intenzitetom. Izgled je dramatično naglašen.

 

LOreal Wings

 

 

Osim toga svi koji dođu da se druže imat će priliku dobiti besplatno šminkanje i osvojiti nagrade. Postavite vašu fotografiju putem BBI Facebook aplikacije, ona sa najviše glasova će osvojiti poseban paket poklon.

Prepustite se. Sanjajte, maštajte, usudite se. Jer ste to Vi. Vidimo se!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Vrhunski koncert i funky magija Siktera oduševila krcati Studio 2 BHRT-a