#FBLkiss giveaway: AVON mark. LIP tattoo poljupci koji se ne brišu

Avon donosi nešto potpuno novo u svojoj make-up kolekciji. Avon Lip i Brow Tattoo novi su proizvodi iz Avon mark. linije make-up proizvoda. Sloboda koju nosi ova linija je nešto čemu neće odoljeti oni koji nemaju vremena za stalne popravke svog make-upa.

 

Avon mark. Lip Tattoo 2u1 olovka za usne je dugotrajna olovka koja služi kao olovka i ruž za usne, te usnama daje intenzivnu boju koja traje tokom cijelog dana. Avon mark. Brow Tattoo olovka za obrve je precizna olovka koja će vam obezbijediti izgled obrva kao iz salona i to u nekoliko jednostavnih pokreta.

 

avob mark tattoo

 

Avon i FBL vas pozivaju da se upustite s nama u valentinovsku avanturu, stavite ruž na usne i poljubite nekoga… Nagrađujemo sa 6 AVON mark. make-up paketića u kojima možete pronaći  Avon mark. Lip Tattoo 2u1 olovku za usne, Avon mark. Brow Tattoo olovku za obrve, Avon mark. Gel shine lak za nokte i Avon mark. maskaru. 

 

maskara tattoo avonmark gel lakovi 1

 

Vaš zadatak je da postavite na Instagram fotografiju poljupca sa #FBLkiss i #AVONmarkLipTattoo i tagujete @fbl_magazine i @avonba. Nagradna igra traje do 13.2. do 17 sati kad ćemo izabrati šest najboljih i najmaštovitijih fotografija, koje ćemo objaviti na našem online magazinu, a njihove autore/ce nagraditi Avon mark. make-up paketićima. 

 

Sretno!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Večeras VAGININI MONOLOZI u Kriterionu