Fest.033: Burak Yeter i mnogi drugi 11.9. na Bijeloj tabiji

Datum objave
27/08/2021

Fest.033 za drugu sedmicu septembra u Sarajevu najavljuje prvo izdanje ovog festivala, koji će ove godine, tokom samo jednog dana trajanja, napraviti uvertiru za muzički događaj koji će se od iduće godine održavati u Sarajevu u trajanju od 3 dana.

Ovogodišnji headliner je poznati turski producent i DJ, sa adresom u Amsterdamu, Burak Yeter, a prije njega na sceni će se pojaviti Zlijay i Katze. Nakon Buraka Yetera, uslijedit će i afterhours party gdje će publiku će do ranih jutarnji sati zabavljati Drop Department b2b Coem.

Karte za ovaj jednodnevni festival su u prodaji u sistemu kupikartu.ba. Cijena regularne ulaznice je 10,00 KM, a VIP ulaznice 25,00 KM. ViP ulaznica uključuje korištenje posebne VIP zone te pogodnosti pri kupovini pića.
Karte će u zavisnosti od dostupnosti, biti moguće kupiti i na ulazu na dana događaja.

Fest.033 će svojim jednodnevnim lineup-om prirediti spektakularnu završnicu ljetne zabave u Sarajevu ali ujedno i najaviti jedan jedinstveni muzički festival koji će od 2022. godine se održavati na Bijeloj Tabiji. Posebnost ovog festivala je i sama lokacija održavanja – Bijela tabija. Organizatori će uz podršku sponzora i lokalnih partnera učiniti sve da upravo ova lokacija sa sigurnosnog aspekta bude spremna da primi veliki broj posjetitelja.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predstavljamo vam boginje bh. DJing scene / 1. dio