Film PRETTY WOMAN je trebao imati sasvim drugačiji kraj

Jedan od najvećih hitova devedesetih Pretty Woman bio je dobrodošao novi poticaj u već blago zamrloj karijeri Richarda Gerea, te promocija nadolazeće megazvijezde Julije Roberts koja je bila nominirana za Oscara, dok je Zlatni globus i osvojila.

 

U originalnom scenariju, pod nazivom 3000, koliko je Vivian “koštala” Edwarda, bogati i sexy poduzetnik trebao se vratiti curi u New York, a Vivian na ulicu, nakon što je Edward bacio njezinu naknadu od 3000 dolara u kanal. No, ni to nije sve. U istom scenariju stajalo je i kako je Edward prestao piti, jer je to loše utjecalo na njegovo zdravlje, Vivian je bila ovisnica o drogama, on joj je platio 3000 dolara, te pobjegao kad mu je Vivian otkrila svoje prave osjećaje, piše Index.

 

I sama Julia otkrila je kako je prvotni scenarij bio depresivan i mračan.

 

– Užasna priča o dvoje užasnih ljudi. Moj lik je bio kurva, ovisnica o drogama, slabo obrazovana, prosta i zlovoljna, koja se spetljala sa zgodnim i bogatim, ali lošim čovjekom. Bila je to ružna priča o dvoje užasnih ljudi, izjavila je.

 

Međutim, čim je scenarij dospio u ruke holivudskih producenata, kraj se morao promijeniti, da nisu to uradili to bi bila…

 

tumblr_mk31sdBSx91r9072co1_500

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
TRAGOVI dizajnerice Neire Sinanbašić oživljavaju prošlost ispisanu na stećcima