Film PRETTY WOMAN je trebao imati sasvim drugačiji kraj

Jedan od najvećih hitova devedesetih Pretty Woman bio je dobrodošao novi poticaj u već blago zamrloj karijeri Richarda Gerea, te promocija nadolazeće megazvijezde Julije Roberts koja je bila nominirana za Oscara, dok je Zlatni globus i osvojila.

 

U originalnom scenariju, pod nazivom 3000, koliko je Vivian “koštala” Edwarda, bogati i sexy poduzetnik trebao se vratiti curi u New York, a Vivian na ulicu, nakon što je Edward bacio njezinu naknadu od 3000 dolara u kanal. No, ni to nije sve. U istom scenariju stajalo je i kako je Edward prestao piti, jer je to loše utjecalo na njegovo zdravlje, Vivian je bila ovisnica o drogama, on joj je platio 3000 dolara, te pobjegao kad mu je Vivian otkrila svoje prave osjećaje, piše Index.

 

I sama Julia otkrila je kako je prvotni scenarij bio depresivan i mračan.

 

– Užasna priča o dvoje užasnih ljudi. Moj lik je bio kurva, ovisnica o drogama, slabo obrazovana, prosta i zlovoljna, koja se spetljala sa zgodnim i bogatim, ali lošim čovjekom. Bila je to ružna priča o dvoje užasnih ljudi, izjavila je.

 

Međutim, čim je scenarij dospio u ruke holivudskih producenata, kraj se morao promijeniti, da nisu to uradili to bi bila…

 

tumblr_mk31sdBSx91r9072co1_500

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.