FOR INDEPENDENTS ONLY – NEW BALANCE 997H: Dizajnirane za individualce i individualke koji obožavaju retro stil

Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisexa? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein, koji su pred sam kraj dvadesetog vijeka ohrabrili dizajnere da se igraju sa odjećom i obućom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog talasa u modnom svijetu, čiji se uticaj može videti i danas.

 

Iako započet davne 1993, trend nošenja unisex modela ne jenjava ni 26 godina kasnije. Prethodnih godina pomalo potisnut, ovaj modni talas se tokom ove, 2019. u velikom stilu vraća na scenu zahvaljujući novom modelu patika koji dolazi iz dizajnerske radionice brenda New Balance. U pitanju je New Balance 997H – model koji predstavljaja savršen spoj legendardnih 997 i 998.

 

Slika1

 

Dizajnirane za individualce i individualke koji obožavaju retro stil i trendove koji su nekada „vladali“ modnom scenom, New Balance 997H čuvaju nasljeđe originalnih patika koje su bile inspiracija dizajnera, ali u novom, još modernijem i upečatljivijem ruhu. Rezultat je trendi silueta kojom dominira atraktivni kolorit, prepoznatljiv među sneakerheadsima, upotpunjen redizajniranim đonom koji patici pruža još urbaniji izgled, a njenom vlasniku lakoću pokreta.

 

Slika 2

 

Idealne za sve style seekerse, ljubitelje patika kojima je individualnost važna i zato je s ponosom ističu, New Balance 997H mogu nositi i modni znalci koji prate trendove i uvek su u toku sa svim novitetima, ali i ljubitelji unikatnih i upečatljivih varijanti, vječiti individualci koji svoju posebnost ističu na svakom koraku.

 

 

 

Dizajneri brenda New Balance vas ove sezone pozivaju da ostanete dosljedni sebi šta god nosili. Model New Balance 997H potražite u svim BUZZ šopovima i online.

 

buzz-new-balance-997H-campaign-gallery buzz-new-balance-997H-campaign-gallery-1 buzz-new-balance-997H-campaign-gallery-2 buzz-new-balance-997H-campaign-gallery-4 buzz-new-balance-997H-campaign-gallery-5 buzz-new-balance-997H-campaign-gallery-7 buzz-new-balance-997H-campaign-gallery-8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kraftwerk: Nemjerljiv uticaj – od Davida Bowieja do U2