Fotografije koje propituju da li je dovoljno voljeti se samo jedan dan

Izložba fotografija Djevojke pitaju žene: Koliko ljubavi je dovoljno?, na kojoj će radove predstaviti pet mladih djevojaka iz tri grada, bit će otvorena u srijedu 7. marta u 20 časova u Kulturnom centru Gradiška. Povod za izložbu je nadolazeći međunarodni praznik Dan žena ili, kolokvijalno, 8. mart, a djevojke fotografijama postavljaju vječito pitanje – koliko ljubavi je dovoljno i da li je taj jedan dan u godini jedini kada treba pričati o tome.

 

Izložba Djevojke pitaju žene

 

Ovu inicijativu je pokrenula Tea Jagodić, fotografkinja iz Banja Luke, koja već godinama kroz svoje radove obrađuje spomenutu tematiku, a za ovu priliku je okupila još četiri kolegice. Pored nje, radove će predstaviti Teodora Čikić iz Gradiške, Ivana Bjeljac iz Novog Grada, te Tajana Dedić Starović i Milana Tomić iz Banja Luke.

 

Iako veliki broj ljudi prati radove navedenih autorki na onlajn platformama, Tea je zatražila priliku da njihovo stvaralaštvo pokažu široj javnosti, pa je ovo prava prilika da ih sada vidimo u sasvim drugom svjetlu.

 

Izložba Djevojke pitaju žene: Koliko ljubavi je dovoljno? će biti otvorena sedam dana, a nakon toga radovi se sele u banjalučki Art klub Prostor.

 

Foto_Ivana Bjeljac
Foto_Ivana Bjeljac
Foto_Milana Tomić
Foto_Milana Tomić
Foto_Tajana Dedić Starović
Foto_Tajana Dedić Starović
Foto _Teodora Čikić
Foto _Teodora Čikić

 

 

naslovna foto_Tea Jagodić

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fashion.Beauty.Love na druženju sa glumcima iz ŽIVOTINJSKE FARME