Fotografkinja Celia Sanchez redefinira značenje IZGLEDATI KAO MAJKA

Meksikanka Celia Sanchez rodila je s 23 godine i odmah je osjetila kako je druge mame osuđuju. Tetovaže, piercing, ljubičasta kosa ne definira jeste li dobra mama – i to želi pokazati prekrasnim fotografijama iz serije Devoted.

 

Kad je Celia postala mama, jasno i glasno je čula poruku kako ne izgleda kao prava mama. Bila je drugačija i suočila se s brojnim predrasudama. Puno puta čula je kako je tako mlada, a već mama. Jedna od najčešćih rečenica bila je da ne izgleda kao mama. Godinama poslije, odlučila je pokazati kako nema ispravnog načina kako mama mora izgledati. Mame mogu imati tetovaže, piercinge, kričave boje kosa i oblačiti se u skladu sa svojim osobnim stilom. Napravila je seriju fotografija Devoted, a cilj joj je pokazati da izgled nije mjerilo jeste li dobra mama ili ne.

 

Poznajem majke koje nisu izgledale kao ‘tipične mame’ i uvijek sam ih željela fotografirati kako bi pokazala da ne morate izgledati ‘ukalupljeno’ kako bi bili mama. Htjela sam pokazati žene koje nisu žrtvovale svoj osobni stil, izjavila je Celia Sanchez za Upworthy.

 

Imali vi tijelo prekriveno tetovažama ili piercingom, imali jarko obojenu kosu, mama ste koja voli svoje dijete i nitko vam to ne može oduzeti.

 

Celia Sanchez (1) Celia Sanchez (3) Celia Sanchez (4) Celia Sanchez (5) Celia Sanchez (6) Celia Sanchez (7) Celia Sanchez (8) Celia Sanchez

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kako izgleda slavna scena iz filma FIGHT CLUB bez Tylera Durdena