Frank Carter & The Rattlesnakes prije Foo Fightersa u Puli

Frank Carter & The Rattlesnakes odabrani su od strane menadžmenta Foo Fightersa kao njihova predgrupa na oba hrvatska nastupa, u Puli 18. i 19. ljuna.

 

Dva premijerna nastupa Davea Grohla i njegovih Foo Fightersa u pulskoj Areni rasprodani su u svege nekoliko minuta. Čast da otvori oba koncerta pripala je upravo Franku Carteru. Zbog ove odluke, kao i zbog neodgodivih obaveza krajem marta otkazuje se ranije najavljen Carterov koncert u Tvornici kulture koji se trebao dogoditi 28. marta. Svi kupci ulaznica za taj zagrebački nastup povrat novca mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ih kupili.

 

Nakon fantastičnih i nemilosrdno učinkovitih udaraca zvanih Blossom i Modern Ruin Frank Carter and the Rattlesnakes vraćaju se s trećim izdanjem nazvanim End Of Suffering koji će biti objavljen 3. maja, a ovdašnja publika će ga moći poslušati na dvije večeri u pulskoj Areni. Snimljen u svega šest mjeseci tijekom toplinskog udara koji je poharao London prošlog ljeta End Of Suffering nazvan je prema budističkom terminu za prosvjetljenje. To je ujedno i zvuk benda koji ulazi u potpuno novo carstvo osjetila, 40-minuti rock’n’rollercoaster složen od moćnih bangera, emotivnih balada i grunge uspavanki te protkan iskrenim i moćnim tekstovima.

 

fotografija_DANIEL ALEXANDER HARRI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marina Đapić – kreatorica mostarske street art galerije pod otvorenim nebom