Frank Carter & The Rattlesnakes prije Foo Fightersa u Puli

Frank Carter & The Rattlesnakes odabrani su od strane menadžmenta Foo Fightersa kao njihova predgrupa na oba hrvatska nastupa, u Puli 18. i 19. ljuna.

 

Dva premijerna nastupa Davea Grohla i njegovih Foo Fightersa u pulskoj Areni rasprodani su u svege nekoliko minuta. Čast da otvori oba koncerta pripala je upravo Franku Carteru. Zbog ove odluke, kao i zbog neodgodivih obaveza krajem marta otkazuje se ranije najavljen Carterov koncert u Tvornici kulture koji se trebao dogoditi 28. marta. Svi kupci ulaznica za taj zagrebački nastup povrat novca mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ih kupili.

 

Nakon fantastičnih i nemilosrdno učinkovitih udaraca zvanih Blossom i Modern Ruin Frank Carter and the Rattlesnakes vraćaju se s trećim izdanjem nazvanim End Of Suffering koji će biti objavljen 3. maja, a ovdašnja publika će ga moći poslušati na dvije večeri u pulskoj Areni. Snimljen u svega šest mjeseci tijekom toplinskog udara koji je poharao London prošlog ljeta End Of Suffering nazvan je prema budističkom terminu za prosvjetljenje. To je ujedno i zvuk benda koji ulazi u potpuno novo carstvo osjetila, 40-minuti rock’n’rollercoaster složen od moćnih bangera, emotivnih balada i grunge uspavanki te protkan iskrenim i moćnim tekstovima.

 

fotografija_DANIEL ALEXANDER HARRI

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Izabrano 12 domaćih proizvođača čiji proizvodi će biti uvršteni u ponudu dm-a