Freshwave 2023 od 10. do 12. augusta!

Release Date
23/02/2023

Freshwave Festival održaće se predstojećeg ljeta, od 10. do 12. augusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel na nekoliko festivalskih bina uz više od 100 izvođača! Nakon što su prošlog ljeta nastupe održali: Hot Since 82, Adam Beyer, Sama Abdulhadi, Technasia, Hernán Cattáneo, Claptone i više od devedeset drugih izvođača na tvrđavi Kastel, zatvorene su kapije banjalučkog Freshwave Festivala, čime je spuštena zavjesa na jubilarno, deseto izdanje festivala.

Iza nas je čitava dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena čije nabrajanje bi zauzelo površinu ekrana sa kojeg ovo čitate, stotine sati muzike, na hiljade novih prijateljstava i na milijarde neurona koji nose hormone sreće.  Sada je vrijeme za novu dekadu, poručuju organizatori.

 

Ove godine 10. do 12. augusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održat će se novo izdanje najvećeg BiH muzičkog festivala, kojim će biti otvorena nova dekada za Freshwave. Prateći konstantan rast festivala, Freshwave će svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, ponuditi i gomilu drugih sadržaja, kroz festivalske zone, dnevne žurke, adrenalinske sportove, festivalski kamp, olakšane sisteme plaćanja i kretanja na festivalu ali i u gradu Banjoj Luci, mnoštvo pogodnosti i vrhunsku festivalsku produkciju dostojnu nove dekade Freshwave Festivala.

Prve potvrđene izvođače za Freshwave2023 objavljujemo uskoro!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ZELENKOVAC JAZZ FEST
Od 28. do 30. jula održat će se 22. ZELENKOVAC JAZZ FESTIVAL