GARDEN OF DREAMS eventi dobili novu lokaciju

Popularni producent i DJ, Butch, jedan od najznačajnijih predstavnika house i tehno zvuka, nastupit će u sklopu Garden of Dreams eventa, 23. juna u Sarajevu. Dolazak ove zvijezde njemačke scene dodatno će biti zanimljiv zato što su organizatori danas najavili posebnu lokaciju na kojoj će se održavati Garden of Dreams partyji. Garden of Dreams se seli na HUM ispod repetitora.

 

garden of dreams hum

 

Nakon godinu dana ganjanja, hodanja i čekanja – napokon smo uspjeli san pretvoriti u javu po ko zna koji put do sada. U saradnji sa BHRTom, Garden of Dreams with BUTCH event selimo na mjesto koje je simbol Sarajeva; simbol koji možete naći na bezbroj razglednica, odjevnih predmeta, suvenira – svega. Po prvi put IKADA – plešemo na Humu ispod repetitora. U subotu, 23. juna, svi zajedno, pišemo novu historiju elektronske muzičke scene u Sarajevu i Bosni i Hercegovini i radujem se tome beskrajno. Ide live stream, idu dronovi, ide SVE. Sve ostale informacije objavit ćemo u narednim danima, načinima dolaska do repetitora, shuttleovima itd. Sretan nam početak ljeta i svega ostalog što dolazi s njim, napisao je Bojan Jović, jedan od organizatora, na svom Facebook profilu.

 

 

Vidimo se ispod repetitora 23. juna!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ponovo se otvara CBGB klub, ali kao restoran na aerodromu