Garden of Dreams with Butch: Nezaboravni ples na platou ispod repetitora na Humu

Na ljetnom izdanju Garden of Dreamsa, koji je održan na novoj, spektakularnoj lokaciji – platou ispod repetitora na brdu Hum, stotine euforičnih posjetilaca i posjetiteljki neumorno se zabavljalo više od 10 sati uz setove koje su puštali Torres, G. Edd i After Affair, dok je erupciju oduševljenja svih prisutnih izazvao nastup zvijezde večeri – Butcha, jednog od trenutno najtraženijih DJ-eva i producenata!

 

Garden of Dreams3

 

Zvuk koji karakteriše Butcha je kombinacija različitih žanrova elektronske muzike: od trip-hopa i teških beatova, žestokog techna, do housea i house-techno crossovera, što se itekako svidjelo pisutnoj publici. Inače, Butch iza sebe ima niz uspješnih saradnji sa nekim od najvećih imena svjetske elektronske scene kao što su Julie Marghilanoa, Riva Starra, Johnnyja D, te impresivnu listu izdanja za labele: Moon Harbour, Visionquest, Hot Creations, Desolat, Watergate, Rekids, Tuskagee, Diynamic i druge.

 

 

Spektaklu gotovo epskih razmjera doprinijela je i nova lokacija – brdo Hum. Hum je prepoznatljiv po TV repetitoru, koji je jedan od najupečatljivijih simbola Sarajevo, a upravo je na platou ispod njega održan cjelodnevni ples! Zabava se, nakon toga preselila u sarajevski klub Silver & Smoke, gdje su After Affair, Torres i G. Edd neumorno predvodili publiku sve do ranih jutarnjih sati.

 

After Affair i Butch

 

Naredno izdanje Garden of Dreams zakazano je za 11. august 2018. u bašti Historijskog muzeja Bosne i Hercegovine, kada će se publici predstaviti izraelski producent i DJ – Chaim.

 

 

Garden of Dreams1 Garden of Dreams2 Garden of Dreams4 Garden of Dreams5

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Prvi Pagan Dub Halloweekend na Smetovima