GARDEN OF DREAMS: Magična video razglednica s tvrđave Vranduk

Graden of Dreams nas je ponovo odveo na čudesno putovanje, ovaj put do srednjovjekovne tvrđave Vranduk. Imali smo prilike virtuelno uživati u fantastičnim DJ setovima, koji su magičnim notama osvojili nepokorenu tvrđavu i još jednom ponudili najbolju zabavu u izolacij za sve ljubitelje i ljubiteljice elektonskog zvuka.

Garden of Dreams presents BiH projekt je koji za cilj ima promociju elektronske muzike, ali i prirodnih ljepota, kulturne te historijske baštine Bosne i Hercegovine. Prvo izdanje bilo je rezervisano za video razglednicu Sarajeva kojim je GoD svim ljubiteljima elektronskog zvuka, priuštio nezaboravan doživljaj bh. prijestolnice. Nakon toga, GoD magija se preselila unutar zidina srednjojvjekovne tvrđave Vranduk, poznate još i kao kapija Bosne, gdje je stolovao posljednji bosanski kralj – Stjepan Tomašević.

Magična Garden of Dreams video razglednica sa srednjovjekovne tvrđave dostupna je na zvaničnoj GoD Facebook stranici, gdje je emitovano prvih sat vremena video snimka, a koji je pregledalo skoro 20 hiljada ljudi. Za sve one koji do sada nisu bili u prilici pogledati video razglednicu s tvrđave Vranduk ili žele ponovo odlutati unutar zidina ove raskošne tvrđave cijeli video, u trajanju od 2 sata, dostupan je na zvaničnom Garden of Dreams YouTube kanalu. Odlične reakcije publike su vjetar u leđa i poticaj GoD ekipi, koja će nastaviti njegovati ovu veličanstvenu fuziju elektronske muzike i prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, a uskoro će Garden of Dreams magija posjetiti i Srebrenik, zatim stari grad Blagaj, Doboj, Tešanj i mnoge druge bajkovite lokacije naše domovine.

I zato, ne zaboravite nam se pridružiti na sljedećoj magičnoj destinaciji Bašte snova i prepustite se magičnim notama elektronske muzike.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
SHEBEK SOAPS, sapuni koje ćete poželjeti pojesti