Garden of Dreams predstavio prve headlinere

Garden of Dreams, već dobro poznat domaćoj i regionalnoj publici po jednodnevnim događajima koji su ugostili neka od najvećih imena iz svijeta elektronske muzike, imat će svoje prvo festivalsko izdanje od 21. do 23. juna u Sarajevu! Ovaj trodnevni festival audio – vizuelne umjetnosti održati će se na tri kultne lokacije: brdo Hum, bašta Historijskog muzeja Bosne i Hercegovine i Dom mladih. Imat će četiri glavna muzička dijela koja predvode neka od najaktuelnijih svjetskih imena elektronske muzike, uz nezaobilazne regionalne i domaće zvijezde!

 

garden of dreams 2019

 

Prvu postavu čini francuski DJ i producent Oxia iz čijeg su studija izašli planetarni hitovi Harmonie, Whole Life ili Housewife u kolaboraciji sa Miss Kittin, a njegova legendarna traka Domino, sada već klasik sa više od 39 miliona pregleda samo na YouTubeu, neizostavna je na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a.

 

U Sarajevo prvi put iz Madrida stiže kompozitor, producent i DJ Pional, jedan od najboljih španskih predstavnika svoje scene. Uz njih dolazi i neprikosnoveni Lehar, kreativni autor znan sarajevskoj publici, koji je u kratkom vremenskom periodu uspio ostvariti prilično značajan utisak na elektronsku plesnu scenu. Setove spremaju i furiozni Italijani: Musumeci, Olderic i Qubica, a premijerno će se publici Garden of Dreamsa predstaviti Alican i Murat Uncuoglu, najjači DJ-evi i producenti iz Turske, koji imaju i zajednički label Teknikal Rotation, pod čijom etiketom izdaju respektabilni umjetnici dance muzike. Nastup će ubilježiti i Ruede Hagelstein, njemački DJ, producent, pjevač i tekstopisac, posebno zanimljiv po tome što je rezident u jednom od najpopularnijih svjetskih klubova – u berlinskom Watergateu. Iz Tel Aviva u Sarajevo stiže i Yotam Avni, omiljeni DJ izraelskih klubova, dok domaća odnosno regionalna ekipu ćine After Affair, zvanično najbolji DJ duo po izboru hrvatskog Ambasadora, omiljeni beogradski DJ Kristijan Molnar, DJ Jasmina, G. Edd i Torres!

 

Ulaznice sa 40% popusta u prodaji do kraja marta ili do isteka zaliha!

 

Ograničen kontigent ulaznica sa nevjerovatnih 40% popusta, po cijeni od 49 KM dostupan je u sistemu kupikartu.ba i na svim prodajnim mjestima ovog sistema najkasnije do kraja marta ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti viša. Informacije su dostupne i na zvaničnom Facebook događaju Festivala.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Brend LOLA.tees proslavio sedmi rođendan