Garden of Dreams with Chaim ove subote u Sarajevu!

Nakon spektakularnog plesa u mjesecu junu na Humu, došlo je vrijeme da pozdravimo novi Garden of Dreams koji će se održati u subotu, 11. augusta u ništa manje atraktivnom ambijentu – prelijepoj botaničkoj bašti Historijskog muzeja BiH. Ova lokacija je već od ranije poznata posjetiteljima Garden of Dreams partija, a ovog puta u goste nam dolazi Chaim kojeg je sarajevska publika do sad imala priliku slušati samo u klubskom izdanju.

 

Garden of Dreams1

 

Chaim je izraelski umjetnik kojeg ne možemo vezati uz određeni žanr, a zahvaljujući svom naprednom shvatanju muzike oduševljava ljubitelje ne samo elektronske muzike širom planete. Rođen u porodici tradicionalnih muzičara i sin oca koji se već ’60-ih bavio Dj-ingom, Chaim je odrastao pod uticajem različitih muzičkih pravaca. Već kao tinejdžer radio je kao lokalni DJ, a svoj specifičan zvuk je izgradio zahvaljujući kombinaciji Chichago housea, synth sekcijama inspirisanim zvukom ’80-ih, teških bass dioica i hipnotizirajućim melodijama. Iza sebe ima niz izdanja za neke od najvećih izdavačkih kuća u industriji  kao sto su  BPitch Control, Suplement Facts, Cocoon i MBF i mnogi drugi, a zahvaljujući trakama Blue Shadow i Love Rehab lansirao se u sami vrh elektronske muzičke scene. Iza sebe ima niz nastupa na festivalima širom planete, a našao se i iza DJ pulta svih kultnih klubova poput Fabric (London), Panorama Bar (Berlin), Output (NYC), Stereo (Montreal), The Block (Tel Aviv) i mnogih drugih.

 

Chaim - Flowers

 

Uz Chaima posjetitelji će imati priliku da se razdrmaju i uz neka od najpoznatijih imena reginalne house scene poput  SMT#nG iz Beograda, Life4Funk iz Rijeke, Lawrence Klein iz Šibenika, ali i svima već dobro poznati dvojac After Affair i G.Edd.

 

Druženje koje sa nestrpljenjem očekujemo je zakazano za sunčanu subotu u podne 11. augusta, a karte za ovaj događaj još uvijek možete kupiti na portalu kupikartu.ba po cijeni od 30 KM ili na dan dešavanja na samom ulazu po cijeni od 35 KM.

 

 

 fotografija_Nadav Havakook

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
iWalkDog – Šetamo šapice