Glumac Aaron Taylor-Johnson progovorio o braku s 23 godine starijom suprugom Sam

Zgodni glumac Aaron Taylor-Johnson progovorio je o svom braku s 23 godine starijom rediteljicom Fifty Shades of Grey.

 

Sam Taylor-Johnson u centar je pozornosti došla prije nekoliko mjeseci, kada je odlučeno da će upravo ona režirati jedan od najiščekivanijih filmova godine, erotsku trilogiju Fifty Shades of Grey. Iako je u međuvremenu odustala od rada na iduća dva nastavka, o Sam se ne prestaje pričati, ali ne samo zbog otkaza, piše Index.

 

Naime, njezin suprug je 24-godišnji glumac Aaron Taylor-Johnson, koji je od nje mlađi skoro 24 godine, a mnogima je to bio vrlo šokantan podatak. No, Aaron je u nedavnom intervjuu otkrio kako njemu to ne predstavlja nikakav problem te da bi volio kada bi i drugi prestali pričati o tome.

 

Ne uključujem se u razgovore o razlici u godinama. Kada bih prije čitao članke, uzrujao bih se. Što to uopće znači razlika u godinama? Ja je nisam primijetio kad smo se zaljubljivali jedno u drugo niti sad primjećujem. Ljudi koji me znaju, zovu me Benjamin Button – misle da sam ja stara, a ona mlada duša, otkrio je iskreno Aaron.

 

Podsjetimo, Aaronu je bilo 19 godina kada je počeo hodati s 42-godišnjom redateljicom, a 2012. par se vjenčao, a danas imaju i dvoje djece.

 

-Znao sam odmah da želim biti s njom i imati djecu i to je bilo to, zaključio je Aaron.

 

Bravo Aaron, nikoga se takve stvari ne bi trebale ticati.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
DJ Jasmina: Najdraži su mi nastupi pred domaćom publikom, ništa ne može zamijeniti prijatelje u prvim redovima