Google for Nonprofits od sada dostupan i u Bosni i Hercegovini

Sretni smo što možemo da vam najavimo da se Google for Nonprofitsod danas širi u još nekoliko novih zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Uz uslugu Google for Nonprofits, organizacije će imati pristup alatima za ključnu produktivnost i saradnju, zajedno sa alatima za podizanje svijesti i za prikupljanje sredstava putem onlinea.  Još više smo se potrudili u želji da vam osiguramo rješenja koja su dostupna u što više zemalja. Sa ovim širenjem, Google for Nonprofits je sada dostupan u 67 zemalja.

 

Neprofitne organizacije koje ispunjavaju uslove mogu poslati zahtjev za Google for nonprofits račun i početi koristiti Google alate koji su potpuno besplatni:

 

– G Suite for Nonprofits pomaže neproftne organizacije da sarađuju putem online-a na efikasniji način uz pomoć pametnih i sigurnih biznis aplikacija kao što su Gmail, Docs, Calendar, Drive, i Google Meet, tako da se mogu fokusirati na ono što je bitno. Osim toga, Google Meet Premium značajke su dostupne svim G Suite korisnicima do 30 septembra/rujna 2020

 

– Ad Grants  pruža do 10.000 američkih dolara mjesečno za ne-novčano oglašavanje na Google pretraživaču i biće dostupni do kraja oktobra/listopada 2020 u cilju pružanja pomoći neprofitnim organizacijama u privlačenju donatora, podizanju svijesti i zapošljavanju volontera tokom COVID-19.

 

– YouTube for Nonprofit Programs  nudi vrhunske značajke za neprofitne organizacije kako bi mogle imati pristup globalnoj publici i kako bi proširile svoje akcije na vlastitomYouTube kanalu.

 

– Google Earth and Maps omogućuje dobrotvornim organizacijama pristup uvjerljivom alatu za vizualizaciju podataka radi praćenja i dijeljenja uticaja  njihovih organizacija.

 

Za više informacija, posjetite Google for Nonprofits website i Help Center.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
LG prikazao revolucionarne informacione displeje