Google for Nonprofits od sada dostupan i u Bosni i Hercegovini

Sretni smo što možemo da vam najavimo da se Google for Nonprofitsod danas širi u još nekoliko novih zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Uz uslugu Google for Nonprofits, organizacije će imati pristup alatima za ključnu produktivnost i saradnju, zajedno sa alatima za podizanje svijesti i za prikupljanje sredstava putem onlinea.  Još više smo se potrudili u želji da vam osiguramo rješenja koja su dostupna u što više zemalja. Sa ovim širenjem, Google for Nonprofits je sada dostupan u 67 zemalja.

 

Neprofitne organizacije koje ispunjavaju uslove mogu poslati zahtjev za Google for nonprofits račun i početi koristiti Google alate koji su potpuno besplatni:

 

– G Suite for Nonprofits pomaže neproftne organizacije da sarađuju putem online-a na efikasniji način uz pomoć pametnih i sigurnih biznis aplikacija kao što su Gmail, Docs, Calendar, Drive, i Google Meet, tako da se mogu fokusirati na ono što je bitno. Osim toga, Google Meet Premium značajke su dostupne svim G Suite korisnicima do 30 septembra/rujna 2020

 

– Ad Grants  pruža do 10.000 američkih dolara mjesečno za ne-novčano oglašavanje na Google pretraživaču i biće dostupni do kraja oktobra/listopada 2020 u cilju pružanja pomoći neprofitnim organizacijama u privlačenju donatora, podizanju svijesti i zapošljavanju volontera tokom COVID-19.

 

– YouTube for Nonprofit Programs  nudi vrhunske značajke za neprofitne organizacije kako bi mogle imati pristup globalnoj publici i kako bi proširile svoje akcije na vlastitomYouTube kanalu.

 

– Google Earth and Maps omogućuje dobrotvornim organizacijama pristup uvjerljivom alatu za vizualizaciju podataka radi praćenja i dijeljenja uticaja  njihovih organizacija.

 

Za više informacija, posjetite Google for Nonprofits website i Help Center.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Testirali smo beauty aplikacije za mobitele