Halloween Special u sarajevskom klubu Trezor

Datum objave
17/10/2021
naslovna fotografija
@ira_lichi via Twenty20

U subotu, 30. oktobra u klubu Trezor u Sarajevu oblače se najstrašniji kostimi iz dubine ormara, a sve to u znaku Noći vještica. Širom svijeta ovaj praznik predstavlja priliku za maskiranje u vještice, čudovišta i raznorazne prikaze, ali i priliku za sjajnu zabavu. Tako nam najavljuju i organizatori partya Halloween Special 2021 | All Night Long.

Za muziku je zaduženo čak 5 DJa koje posjetioci klupskih svirki u BiH dobro poznaju, a oni su Merakoon, YNGOD, Kontra, Forora i Elick. Svi su povezani sa Fm Jamom koji je više od 20 godina garancija za dobre Rap ritmove i rasplesane klubove.

Halloween je uvijek jedan od zabavnijih partya jer pripreme kostima su pola zabave. Sigurna sam da će u Trezoru biti jako dobrih kostima i da ćemo rasplesati podijum, rekla nam je Forora, mlada DJane iz Tuzle.

Za sve posjetioce koji dođu u kostimima je pripremljeno piće dobrodošlice, a početak je predviđen od 21:00 do ranih jutarnjih sati. Također, klub Trezor će biti posebno uređen za ovu priliku sa ukrasima i svjetlima u duhu praznika. Ulaznica se može kupiti na ulazu u Trezor po cijeni od 10 KM.

Jedva čekamo da krenemo sa svirkom. Ova će biti posebna zbog maski što će dodatno opustiti ljude, tako da spremamo već svoje playliste u Halloween atmosferi, kazao je YNGOD, mladi DJ iz Sarajeva.

Mislim da smo našli odličan spoj iskustva i mladosti što se tiče DJa, svako će moći čuti nešto u čemu uživa. Neće biti lako nositi se sa vještinama ostalih ali to može samo probuditi najbolje u nama, što će se odraziti i na raspoloženje publike, zaključio je Kontra koji će se ovaj put naći u ulozi DJa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Gojira se vraća u Zagreb na veliki klupski koncert u Tvornicu kulture