Halloween Special u sarajevskom klubu Trezor

Datum objave
17/10/2021
naslovna fotografija
@ira_lichi via Twenty20

U subotu, 30. oktobra u klubu Trezor u Sarajevu oblače se najstrašniji kostimi iz dubine ormara, a sve to u znaku Noći vještica. Širom svijeta ovaj praznik predstavlja priliku za maskiranje u vještice, čudovišta i raznorazne prikaze, ali i priliku za sjajnu zabavu. Tako nam najavljuju i organizatori partya Halloween Special 2021 | All Night Long.

Za muziku je zaduženo čak 5 DJa koje posjetioci klupskih svirki u BiH dobro poznaju, a oni su Merakoon, YNGOD, Kontra, Forora i Elick. Svi su povezani sa Fm Jamom koji je više od 20 godina garancija za dobre Rap ritmove i rasplesane klubove.

Halloween je uvijek jedan od zabavnijih partya jer pripreme kostima su pola zabave. Sigurna sam da će u Trezoru biti jako dobrih kostima i da ćemo rasplesati podijum, rekla nam je Forora, mlada DJane iz Tuzle.

Za sve posjetioce koji dođu u kostimima je pripremljeno piće dobrodošlice, a početak je predviđen od 21:00 do ranih jutarnjih sati. Također, klub Trezor će biti posebno uređen za ovu priliku sa ukrasima i svjetlima u duhu praznika. Ulaznica se može kupiti na ulazu u Trezor po cijeni od 10 KM.

Jedva čekamo da krenemo sa svirkom. Ova će biti posebna zbog maski što će dodatno opustiti ljude, tako da spremamo već svoje playliste u Halloween atmosferi, kazao je YNGOD, mladi DJ iz Sarajeva.

Mislim da smo našli odličan spoj iskustva i mladosti što se tiče DJa, svako će moći čuti nešto u čemu uživa. Neće biti lako nositi se sa vještinama ostalih ali to može samo probuditi najbolje u nama, što će se odraziti i na raspoloženje publike, zaključio je Kontra koji će se ovaj put naći u ulozi DJa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pet trikova kako očuvati zdravu kožu tokom zime