Hrvatski brend MIKO predstavlja SAND, novu kolekciju torbi

MIKO urban ethno fashion hrvatski je brend koji svojim dizajnom želi prikazati Slavoniju i njenu tradiciju na savremen način. Iza porodične priče iz Vinkovaca, stoje majka i kćer sa svojim dizajnom te suprug i otac, Miljen Šimunić (1964.-2006.) sa svojim umjetničkim radovima.

 

Miko Miko (5)

 

MIKO urban ethno fashion ponosan je vlasnik šest kolekcija ženskih torbi, a najnovija – SAND kolekcija javnosti je predstavljena prošle sedmice. Karakteristike Sand kolekcije su kao što i samo ime kaže, pješčani tonovi koji se savršeno uklapaju u nadolazeće vruće ljetne dane. Osim dva modela torbi od umjetne kože Trapeze bag i Basic sand ruksak, najnovija u ponudi je torba napravljena od prirodnog materijala – pluta – Cork bag. Svaka torba sadrži ručno izrađene drvene ručke, proizvedene u Hrvatskoj.

 

Miko Miko (2)

 

Za fotografije je zaslužna Stella Mešić – Parts of the Sun, historičarka umjetnosti, fotografkinja te umjetnička duša, koja je od samih početaka vjeran suradnik branda. Budući da je ovo već treća saradnja, bilo je dovoljno reći da žele probiti svoje granice i stvoriti jednostavne fotografije kao što je i sama kolekcija.

 

Miko Miko (6) Miko Miko (7) Miko Miko (8) Miko Miko (9) Miko Miko (10)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.