Indie rock bend SindromZ predstavlja osvježavajući singl pod nazivom LIMUNADA

Datum objave
17/08/2021

U vrućim ljetnim danima sarajevski indie rock bend SindromZ Vam donosi jedan osvježavajući singl pod nazivom LIMUNADA. Inspiracija je došla u vrelim ljetnim danima u trenucima zajedničkog druženja i sviranja.

 

– Zbog razigrane prirode pjesme, melodije i ideje koja nam se svima svidjela, tražili smo način na koji ćemo ovaj projekat podignuti na još jedan veći nivo. Zbog toga smo odlučili da uradimo našu prvu saradnju muzičke prirode sa drugim umjetnikom te smo pozvali našeg prijatelja i repera Chutxa. Uvijek smo željeli napraviti pjesmu sa hip-hop/rap umjetnikom, čekali smo pravu ideju, pjesmu i ova saradnja je nadmašila sva naša očekivanja. Chutx se savršeno uklopio u naš zvuk i nije nam trebalo dugo da ostvarimo zamišljeno, što govori o njegovom talentu, kažu momci iz benda.

Urađen je i video spot za ovu pjesmu. Video prati vanzemaljca koji se nađe u Sarajevu i slučajno upozna dečke iz benda, te mu oni zajedno sa Chutxom pruže dobar provod. 

Snimao je Faris Pezo, a režiju potpisuju SindromZ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Narodno pozorište Sarajevo: Za umjetničkog direktora Baleta imenovan Evegeny Gaponko