INSPIRE ME – planer za trenutke koje vi kreirate

Potaknuti svjetskim trendovima, tim Ženskog rokovnika, već godinama najprodavanijeg planera za žene u regiji, kreirao je Inspire me planer.

 

Ovaj planer zamišljen je kao prazna ploča koju će jedino i isključivo mašta i nadahnuće korisnica preobraziti u jedinstveno remek djelo, pri tome će biti svakodnevni izvor inspiracije, ali i podsjetnik i organizator vremena i svih dnevnih aktivnosti i obveza.

 

inspire me1

 

Inspire me planer dolazi uz set Inspire me naljepnica koje će se mjesečno nadopunjavati i mijenjati u zavisnosti o sezoni (jesen, zima, Božić i Nova godina, proljeće, ljeto i slično). Svaki set Inspire me naljepnica sadržava naljepnice za označavanje dana i datuma, „to do“ liste ali i inspririrajuće citate.

 

Inspire me planer dostupan je i u BiH, u prodavnicama MitAlex u Tuzli ili putem web shopa MitAlex po cijeni od 14,90 KM, a set naljepnica po cijeni od 4,90 KM.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Jazz Festival Ljubljana donosi 25 koncerata muzičara i muzičarki iz 13 zemalja