INSPIRE ME – planer za trenutke koje vi kreirate

Potaknuti svjetskim trendovima, tim Ženskog rokovnika, već godinama najprodavanijeg planera za žene u regiji, kreirao je Inspire me planer.

Ovaj planer zamišljen je kao prazna ploča koju će jedino i isključivo mašta i nadahnuće korisnica preobraziti u jedinstveno remek djelo, pri tome će biti svakodnevni izvor inspiracije, ali i podsjetnik i organizator vremena i svih dnevnih aktivnosti i obveza.

 

inspire me1

 

Inspire me planer dolazi uz set Inspire me naljepnica koje će se mjesečno nadopunjavati i mijenjati u zavisnosti o sezoni (jesen, zima, Božić i Nova godina, proljeće, ljeto i slično). Svaki set Inspire me naljepnica sadržava naljepnice za označavanje dana i datuma, „to do“ liste ali i inspririrajuće citate.

Inspire me planer dostupan je i u BiH, u prodavnicama MitAlex u Tuzli ili putem web shopa MitAlex po cijeni od 14,90 KM, a set naljepnica po cijeni od 4,90 KM.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Miho Jonishi: Tokio je drugi dom jazza, ljudi ovdje zaista vole jazz i mnogo ga cijene