Instagram senzacija: Super zgodni modeli + super slatki psić

Od super zgodnih golišavih modela, jedino je bolja kombinacija zgodnih golišavih modela sa super slatkim psom kojeg su udomili i pretvorili u Instagram zvijezdu.

 

http://instagram.com/p/sh8eOPBB4W

 

 

Naime, muški model Julian Schratter spasio je štene koje je lutalo ulicama Portorika, odnio ga u svoj njujorški dom koji dijeli sa tri jednako očaravajuća modela, Nickom Batemanom, Landonom Falgoustom i Brendonom Beckom, piše Elle.

 

http://instagram.com/p/pTsAihhB3p

 

– Bila je to ljubav na prvi pogled. Nisam nameravao pre da nabavim psa, ali kada sam ugledao Mooksa, morao sam da ga uzmem i donesem ovde, izjavio je Julian.

 

 

http://instagram.com/p/qgw2FEhB5e

 

 

Naime, najnovija zvezda Instagrama je upravo pomenuti pas koji, moramo priznati, od kada više nije lutalica uživa, okružen svim blagodetima koje život može da pruži. Hrane mu ne manjka, ljubavi također, u toplom je domu, može da se smuca gde god (ali da se vrati kući), mazi all day long, a opasno se nameračio da preotme i po koji modeling posao svojih stanodavaca, jer je mrtva trka ko je slađi, Rincon ili modeli koji su se proslavili mahom u kampanjama za Ralph Laurena.

 

Rinconov profil na Instagramu (rincon_da_bully) prati već više od 15 000 ljudi, a ta brojka, iz dana u dan raste…

 

http://instagram.com/p/qAAfkCBB2x

 

http://instagram.com/p/pRYy8WBB8X

 

http://instagram.com/p/uA7qVVBByq

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
One su izabrale glumu: Kristina Šikanić i Milica Dimitrić