IQOS 3 DUO predstavljen u Banjoj Luci

Sa namjerom da dodatno unaprijedi proizvode bazirane na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, kompanija Philip Morris predstavila je sinoć u Banjoj Luci IQOS 3 Duo na događaju zatvorenog tipa za poslovne partnere. IQOS 3 Duo je najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je ubrzo nakon globalnog lansiranja, stigao i na naše tržište.

 

Predstavljanjem najnovije serije ovog inovativnog uređaja, kompanija Philip Morris završit će godinu u kojoj je donijela veliku promjenu na domaće tržište lansiranjem prvog elektronskog uređaja za konzumiranje duhana – IQOS. IQOS je prvi uređaj, baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana na čijem je razvoju učestvovalo više od 400 vrhunskih naučnika.

 

IQOS 3 Duo Launch Banja Luka - Srđan Lazović

 

– IQOS 3 Duo je uređaj koji je rezultat konstantnog osluškivanja potreba naših potrošača. Performanse prethodnih generacija unaprijedili smo tako da još bolje odgovaraju potrebama naših potrošača, a da im i dalje pružamo mogućnost da imaju bolju alternativu. Ponosan sam što je Bosna i Hercegovina među prvim zemljama Evrope u kojima je najnovija serija IQOS uređaja dostupna, što je jasna potvrda našoj posvećenosti da dostignemo svijet bez duhanskog dima, izjavio je tom prilikom Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Philip Morris za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

 

Najnovija generacija uređaja iz IQOS porodice – IQOS 3 Duo osim unaprijeđenog dizajna ponudio je svim korisnicima i mogućnost dvije uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. Istovremeno, njegovo punjenje znatno je kraće u poređenju sa  prethodnim verzijama ovog uređaja, IQOS 3 i IQOS 2.4+.

 

Kompanija Philip Morris je u posljednjih petnaest godina na globalnom nivou uložila više od osam milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji počivaju na tehnologiji zagrijavanja duhana, uključujući i IQOS 3 Duo, sa ciljem da se do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu pušiti, opredijeli za manje štetnu opciju od cigareta.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bazerdžan predstavio novu MAZA kolekciju za pse