Iris Apfel: Budite upečatljiviji, izdvojite se iz mase…

Ovih dana, Iris Apfel boravi u Londonu gdje promovira svoj proslavljeni dokumentarac i strpljivo razgovara s nebrojenim novinarima uvijek premećući par istih tema – stil, radoznalost, mladi, moda.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fo8jwJ_2l0c[/youtube]

 

I unatoč tome što je uglavnom uvijek ispituju iste stvari, Iris neumorno odgovara i promiče svoje ideje o življenju punim plućima i modi kao izražavanju osobnosti. Upitana šta misli o današnjim generacijama, očekivano je odgovorila kako bi trebali biti originalniji i izdvojiti se iz bezlične mase.

 

Svi kažu kako žele biti drugačiji, a na kraju od toga odustanu negdje po putu. Čini mi se da biste u New Yorku mogli pogoditi nečiju adresu prema tome kako se oblači.

 

Iris Apfel

 

 

Ne znam je li situacija ista u Londonu, ali po mom iskustvu, Amerika uvijek svijet zarazi samo lošim idejama. Mislim da se puno priča o individualnosti, ali vidim samo sve više i više konformizma. Kao da u posljednje vrijeme svaka mlada žena nosi crno. Kad krene zima, sve se skrivaju u crnim čizmama, crnim tajicama, crnom puloveru i crnoj kožnoj jakni, zaključila je.

 

izvor_Elle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Simon Baker: Volim izazove