Iris Apfel: Budite upečatljiviji, izdvojite se iz mase…

Ovih dana, Iris Apfel boravi u Londonu gdje promovira svoj proslavljeni dokumentarac i strpljivo razgovara s nebrojenim novinarima uvijek premećući par istih tema – stil, radoznalost, mladi, moda.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fo8jwJ_2l0c[/youtube]

 

I unatoč tome što je uglavnom uvijek ispituju iste stvari, Iris neumorno odgovara i promiče svoje ideje o življenju punim plućima i modi kao izražavanju osobnosti. Upitana šta misli o današnjim generacijama, očekivano je odgovorila kako bi trebali biti originalniji i izdvojiti se iz bezlične mase.

 

Svi kažu kako žele biti drugačiji, a na kraju od toga odustanu negdje po putu. Čini mi se da biste u New Yorku mogli pogoditi nečiju adresu prema tome kako se oblači.

 

Iris Apfel

 

 

Ne znam je li situacija ista u Londonu, ali po mom iskustvu, Amerika uvijek svijet zarazi samo lošim idejama. Mislim da se puno priča o individualnosti, ali vidim samo sve više i više konformizma. Kao da u posljednje vrijeme svaka mlada žena nosi crno. Kad krene zima, sve se skrivaju u crnim čizmama, crnim tajicama, crnom puloveru i crnoj kožnoj jakni, zaključila je.

 

izvor_Elle

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Projekcijom filma RANA MOJE MAJKE počeo 8. Festival turskog filma