Izložba SUNITE FIŠIĆ u baru ARTHANA

U subotu, 8. septembra, Coctail’s bar ARTHANA će ugostiti umjetnicu Sunitu Fišić. Na izložbi ćete moći vidjeti velike i male formate ženskih portreta. ART SHOW ne bio to što jeste da nema i muzički dio showa. Atmosferu će zagrijavati DJ KEON i dRUMELODY.

 

Sunita u svom radu istražuje um i tijelo žena, astrologiju i tehnologiju kreirajući female portrete, aktove i cyber prostore već dugi niz godina.

sunita fisic (6)

 

Sunita je vizualna umjetnica specijalizirana u oblasti ilustracije, u toku studija stekavši iskustvo na polju istraživačkog rada, društveno angažiranoj praksi, ugositeljskom sektoru kao i organizacij i promociji istaknutih umjetničkih eventa. Angažman u evropskim i posjeta glavnih svetskih metropola u okviru samostanih izložbi i posla doprinijeli su najintezivnijem razvoju ličnosti i znanja koje želim da primijeni na dalju radnu praksu.

 

Sunita2

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Marina Abramović x adidas