Jägermeister party tramvaj: Nova dimenzija partijanja

Nezaboravne uspomene, nesvakidašnja zabava i mnogo pozitivne energije obilježili su najužurbaniju sedmicu u glavnom gradu BiH. Odavno sinonim za pomjeranje granica kada je riječ o partyjima, Jägermeister je Sarajevu donio novu dimenziju zabave – party na šinama koji nije stao tokom čitave festivalske sedmice.

 

Jägermeister Party tramvaj, za koje se danima tražila karta više, Sarajlijama i prijateljima grada, otkrio je novi vizuelni identitet brenda, zlatno zelene boje, ponudio nesvakidašnji vid zabave i naravno vrele augustovske noći ohladio savršeno ledenim shotovima.

 

jager tramvaj (1)

 

Hip hop trojac Frenkie, Kontra i Indigo, energičnim nastupom koji se nastavio i u samom tramvaju pokrenuli su party na šinama. Vrhunska ekipa DJ-eva raplesala je publiku tokom čitave sedmice a „pokretni“ party dosegao je vrhunac nastupom Marka Milićevića, poznatog kao Gramophondzie. Tvorac hitova Why don’t you, Out of my head i mnogih drugih, začinio je kraj festivala vrhunskim setovima i odličnom energijom.

 

Jägermeister party tramvaj postao je sinonim za odličnu i orginalnu zabavu a reakcije oduševljenja i velika potražnja za kartama dokaz su da glavni grad zna dobro partijati.

 

jager tramvaj (2) jager tramvaj (3) jager tramvaj (4) jager tramvaj (5) jager tramvaj (6) jager tramvaj (8)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predstavljamo SHE:YOU kolektiv / Neira Sinanbašić, modna i produkt dizajnerica