Jagy Carriers, domaći brand za bebe od sada dostupan u dm-u

Jagy Carriers nosiljke za bebe je još jedan domaći brand koji je od sada dostupan na policama 78 dm prodavnica u Bosni i Hercegovini. Nosiljke za bebe, elastične marame za novorođenčad i bebe su dio asortimana bh. branda Jagy Carriers.

Nosiljke za bebe su must-have proizvod, roditeljima olakšava svakodnevnicu, jer se u nosiljkama beba osjeća sigurnija, a i odlazak u šetnju je jednostavniji. Misija Jagy Carriers jeste ponuditi roditeljima i bebama udoban i praktičan način nošenja, a da pri tome bude i dizajnerski atraktivan, primjetan i drugačiji od ostalih nosiljki na tržištu.

Kompanija dm drogerie markt BiH je prepoznala važnost uvrštavanja domaćih brandova u ponudu, te na ovaj način nosiljke za bebe i drugi asortiman je od sada dostupan u svim dm prodavnicama u Bosni i Hercegovini, izjavila je Arijana Katana, vlasnica branda Jagy Carriers.

Jagy Carriers proizvodi mekano oblikovane nosiljke za bebe, elastične marame, te dodatni asortiman poput gricki za nosiljke, pojasnih torbica, ruksaka i drugog babywearing asortimana.

Kompanija dm je kontinuirano u potrazi za kvalitetnim i inovativnim domaćim proizvodima kojima će obogatiti ponudu asortimana te potvrditi opredijeljenost za trajnu podršku bh. poduzetništvu. Stoga nam je drago da smo s Jagy Carriers nosiljkama obogatili ponudu proizvoda namijenjenih roditeljima jer su upravo oni koji imaju bebe i malu djecu redovni kupci u dm prodavnicama, izjavila je Jelena Radonja, asortiman menadžerica u dm-u.

Jagy Carriers nosiljke su rađene po EN standardima, te imaju Hip dysplasia certifikat koji potvrđuje da se radi o proizvodu koji podržava zdravi razvoj bebinih kukova. Nosiljke su podesive, te odgovaraju uzrastu beba od navršenih mjesec dana do dvije godine.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Aida Redžepagić: Iza svake dobre fotografije stoji mnogo truda i rada