Jessie Ware prvi put u Srbiji

Talentovana i nagrađivana britanska pop pjevačica Jessie Ware održat će koncert u ponedjeljak, 27. augusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru ljetnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album Glasshouse. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pjesme poput Midnight, Selfish Love, Alone, Sam, kao i hitove sa prethodnih albuma Say You Love Me, Wildest Moment, Tough Love, Running, You & I (Forever), Champagne Kisses, Devotion, If You’re Never Gonna Move i mnoge druge.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DAMM8JVbr8g[/youtube]

 

Glasshouse je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje vjeruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Sheeran, STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White – The Maccabees i Benny Blanco.

 

Muzičku karijeru Jessie Ware je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album Devotion koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu The Mercury Prize. Uslijedilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album Tough Love (2014).

 

Prodaja ulaznica za beogradski koncert Jessie Ware počinje u petak 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem Eventim i Gigs Tix prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U petak poslije posla svi putevi vode na OOOAC by Seat