Jessie Ware prvi put u Srbiji

Talentovana i nagrađivana britanska pop pjevačica Jessie Ware održat će koncert u ponedjeljak, 27. augusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru ljetnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album Glasshouse. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pjesme poput Midnight, Selfish Love, Alone, Sam, kao i hitove sa prethodnih albuma Say You Love Me, Wildest Moment, Tough Love, Running, You & I (Forever), Champagne Kisses, Devotion, If You’re Never Gonna Move i mnoge druge.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DAMM8JVbr8g[/youtube]

 

Glasshouse je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje vjeruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Sheeran, STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White – The Maccabees i Benny Blanco.

 

Muzičku karijeru Jessie Ware je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album Devotion koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu The Mercury Prize. Uslijedilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album Tough Love (2014).

 

Prodaja ulaznica za beogradski koncert Jessie Ware počinje u petak 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem Eventim i Gigs Tix prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
RICHI HAWTIN još jednom radio muziku za PRADU