Kako smo svi nasjeli na marketinški trik Jamesa Franca

Glumac, pisac i reditelj James Franco našao se usred skandala. Naime, na internetu su se pojavile fotografije njegovog navodnog razgovora sa 17-godišnjom djevojkom iz Škotske, koju je pozivao u svoju hotelsku sobu.

 

James-Franco

 

 

Tinejdžerica iz Škotske posjetila je New York, gdje je otišla na predstavu Of Mice and Men u kojoj glumi James Franco. Nakon predstave, čekala ga je ispred teatra te je od njega tražila autogram. Djevojka je kasnije na svom Instagram profilu označila glumca na njihovoj zajedničkoj fotografiji, koji joj je zatim, navodno, javio i privatno s njom nastavio razgovor .

 

Na stranici za uploadanje fotografija, Imgur, djevojka je, stavila screenshotove njihovih razgovora u kojima se vidi da je glumac pita je li slobodna, koliko joj je godina i bi li htjela doći u njegovu hotelsku sobu.

 

Glumac je odmah reagirao na svojem Twitter profilu, gdje je postavio fotografiju koja je počela kružiti internetom, na kojoj piše: Zašto baš želiš maloljetnice?

 

Ispod toga, ljuti James je napisao: Ne želim! Nadam se da će roditelji držati svoje tinejdžere podalje od mene! Hvala.

jamesfranco

 

 

Teško je ne primijetiti da je cijela stvar vrlo sumnjiva. Franco previše provodi vremena na internetu i ne vjerujemo da bi mislio kako ovako nešto neće procuriti u javnost. Osim toga ovog mjeseca ima premijeru filma koji se zove Palo Alto u režiji Gie Coppole a u kojem igra trenera koji pokušava spavati (pogodili ste!) sa srednjoškolkom. Zanimljivo je da je Instagram profilm misteriozne Lucy izbrisan. Tako da je očigledno da je glumac samo želio da se priča o tom filmu, kojeg mi, evo već dva puta spominjemo samo u ovom teksu.

 

James Franco wins!

 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_7Q3oeHsIj0[/youtube]

 

 

james james-1 James-3 james-4 james-5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Suicidal Angels nastupili u Slogi