Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme: Ultra svježa himna životu i mladosti

Živite punim plućima i ne bojte se spontanih odluka! Toaletna voda za žene Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme dat će vam hrabrosti da pomaknete granice. Njezina mirisna kompozicija, puna mladenačke energije, slobode i svježine, kao da vas mami prema okeanu.

 

Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme inspiriran je Velikim valom, slavnim drvorezom japanskog umjetnika Hokusaia Katsushike, koji prikazuje ogroman val kod obale Kanagawe. Taj se motiv nalazi i na pakiranju koji skriva flakon.

 

kenzo hyper wave 2

L’Eau Kenzo je linija koja ima dodir s vodom, lansirana kao miris vode, a novi  L’Eau Kenzo Pour Femme Hyper Wave je najavljen kao ultra svježa himna životu i mladosti, koji se zasniva na noti cvijeta lotusa nadopunjenog cvijetom narandže i ružičastim grejpfrutom. Lotusov cvijet daje parfemu karakterističnu vodenu svježinu. Narančini cvjetovi, ručno brani za vrijeme jutarnje rose, podsjećaju na sunčeve zrake. Ružičasti grejpfrut, najstimulativniji od svih citrusa, daje sočnost ovoj toaletnoj vodi.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kako su se muški kupaći kostimi mijenjali kroz godine