Kiša metaka i Clockwork Psycho na Mostar Summer Festu

Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom, tekst je koji ćete naći u opisu splitskog benda Kiša metaka, a organizatori Mostar Summer Festa kažu kako su poslušali fanove koji već godinama traže njihov nastup u Mostaru.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XSUFFEZq7DM[/youtube]

 

Na društvenim mrežama uistinu komuniciramo s našim fanovima te nam je jako važno poslušati njihove želje, a obzirom na to da su već mnogo puta zahtijevali nastup Kiše metaka, presretni smo jer smo im to ove godine omogućili i to premjerno, prvi put u Mostaru. Još od samih početaka Festa, cilj nam je na našem stageu okupiti imena iz regije, stoga nam je posebno drago što će ove godine na Mostar Summer Festu nastupiti i bend Clockwork Psycho koji nam stiže iz Slovenije. Širimo granice Festa i nadamo se da ćemo narednih godina, pored odličnih domaćih izvođača, imati i sve veći broj bendova iz inozemstva koji garantiraju sjajnu zabavu uz kvalitetnu muziku, poručuju sa Mostar Summer Festa.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O2UtoXfzgOw[/youtube]

 

Organizatori otkrivaju i kako će na ovogodišnjem Festu ugostiti više od 20 različitih izvođača, koji nastupaju na dva stagea, a ulaznice po PROMO cijeni od 15 KM su još kratko vremena dostupne na kupikartu.ba. Uskoro više zanimljivih informacija o izvođačima, chill out zoni i dodatnom sadržaju koji nas očekuje u industrijskoj zoni grada Mostara, stoga ih svakako pratite na društvenim mrežama!

 

FEEL YR V:BE!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Cosmopolitan UK prvi put u svojoj historiji nije stavio ženu na naslovnicu