Kiša metaka i Clockwork Psycho na Mostar Summer Festu

Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu zajebanciju. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom, tekst je koji ćete naći u opisu splitskog benda Kiša metaka, a organizatori Mostar Summer Festa kažu kako su poslušali fanove koji već godinama traže njihov nastup u Mostaru.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XSUFFEZq7DM[/youtube]

 

Na društvenim mrežama uistinu komuniciramo s našim fanovima te nam je jako važno poslušati njihove želje, a obzirom na to da su već mnogo puta zahtijevali nastup Kiše metaka, presretni smo jer smo im to ove godine omogućili i to premjerno, prvi put u Mostaru. Još od samih početaka Festa, cilj nam je na našem stageu okupiti imena iz regije, stoga nam je posebno drago što će ove godine na Mostar Summer Festu nastupiti i bend Clockwork Psycho koji nam stiže iz Slovenije. Širimo granice Festa i nadamo se da ćemo narednih godina, pored odličnih domaćih izvođača, imati i sve veći broj bendova iz inozemstva koji garantiraju sjajnu zabavu uz kvalitetnu muziku, poručuju sa Mostar Summer Festa.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O2UtoXfzgOw[/youtube]

 

Organizatori otkrivaju i kako će na ovogodišnjem Festu ugostiti više od 20 različitih izvođača, koji nastupaju na dva stagea, a ulaznice po PROMO cijeni od 15 KM su još kratko vremena dostupne na kupikartu.ba. Uskoro više zanimljivih informacija o izvođačima, chill out zoni i dodatnom sadržaju koji nas očekuje u industrijskoj zoni grada Mostara, stoga ih svakako pratite na društvenim mrežama!

 

FEEL YR V:BE!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Avon ne testira proizvode na životinjama ni na jednom tržištu na svijetu